Mobirise

OHJEITA PELAAJILLE

Tervetuloa pelaamaan Farm Escape -maatilapakopelejä! 

Hinnat
14.1.2018 asti 120€/peli 2-6 henkilölle. 
15.1.2018 alkaen 120€/peli 2-4 henkilölle, lisähenkilöt 30€/hlö.
Saatavilla myös lahjakortit!

Sopiiko Farm Escape minulle?
Maatilapakopeli sopii kaikenikäisille ja kaikenlaisille ihmisille, sillä ne eivät vaadi voimaa tai muuta fyysistä ponnistelua. Peli etenee ratkaisemalla tilassa olevia arvoituksia, jotka vaativat nokkeluutta, luovuutta ja päättelykykyä. Peli sopii aikuisen seurassa myös lapsille ja lisäksi pelinohjaaja auttaa tarvittaessa antamalla vihjeitä. Tehtävien ratkominen kehittää tiimityöskentelyä ja luo yhteishenkeä. Pelaaminen yhdessä on myös todella hauskaa!

Pelin varaaminen
Peliajan varaatte kätevimmin varauskalenteristamme mutta voitte varata myös sähköpostitse tai puhelimitse. Varattavissa olevat peliajat näkyvät varauskalenterista, mutta voit kysyä myös muita aikoja ja pyrimme toteuttamaan toiveet mahdollisuuksien mukaan. Pelejä on arkisin klo 9-22 ja viikonloppuisin klo 12-22. Lukekaa ennen pelin varaamista sopimusehtomme. 

Pelin maksaminen
Peli maksetaan paikan päällä mielellään kortilla. Jos sinulla on lahjakortti tai haluat maksaa ePassilla tai Smartumilla, kerro siitä varauksen yhteydessä. 
Varaus on sitova. 

Pelin peruutus
Voit perua varauksen maksutta, kun teet sen viimeistään 48 tuntia ennen pelin alkua. Tämän jälkeen peruutetuista varauksista veloitetaan 50% hinnasta. Mikäli asiakas ei saavu paikalle eikä ilmoita asiasta, veloitetaan asiakkaalta 100 % pelin hinnasta. Varauksen voi perua sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta tai sähköpostitse tai puhelimitse. 

Pelaamaan jo 24 h sisällä?
Peliaikaa lyhyellä varoitusajalla voi tiedustella puhelimitse 050 413 6469 / Liisa.

Saapuminen ja varusteet
Paikalle tulee saapua 10 minuuttia ennen pelin alkua. Ettehän tule myöskään liian aikaisin, esim. 25 minuuttia ennen peliaikanne alkua. Mikäli tiiminne tulee myöhässä, voidaan peliaikaa joutua lyhentämään.

Maatilapakopelin pelaamisen ei tarvitse valmistautua tai varustautua millään tavalla. Tilassa on eläimiä ja siellä haisee hevostallilta, joten vaatteisiin ja kenkiin saattaa tarttua mm. eläinten karvoja, pölyä ja hajua, joten parhaissa vaatteissa ei kannata tulla. Tilassa on kuivaa, joten kaikki kengät käyvät. Pelipaikkaan on hyvä saapua noin 10 minuuttia ennen pelin alkamista, jotta peli pääsee alkamaan ajallaan. Pelinohjaaja antaa ennen aloittamista ryhmällenne ohjeet ja vinkit pakenemista varten.

Pelin aikana
Peli alkaa, kun teidät suljetaan talliin. Tilassa on eläimiä, mutta eläimiin ei saa koskea pelin aikana vaan vasta pelin jälkeen pelinohjaajan seurassa. Pakeneminen tilasta tapahtuu arvoituksia ratkomalla, piilotettuja asioita löytämällä ja erilaisia tehtäviä suorittamalla. Pelin aikana voitte pyytää pelinohjaajalta vinkkejä arvoituksien ratkaisemiseen ja tehtävien suorittamiseen. Pelinohjaaja voi myös omatoimisesti esittää vinkkejä, jos ryhmän peli ei etene. 

Pelin päättyminen
Kun ryhmänne onnistuu pakenemaan tallista, peli päättyy. Mikäli pakeneminen ei onnistu määräajan puitteissa, pelinohjaaja päästää ryhmän ulos tilasta. Sen jälkeen voimme keskustella pelistänne ja halutessanne paljastamme puuttumaan jääneet pelivaiheet. Pelinohjaaja voi myös halutessanne esitellä teille eläimet ja ottaa teistä kuvia niiden kanssa ja pääsette silittelemään niitä. Huomioikaa kuitenkin, että jos jälkeenne on tulossa seuraava ryhmä, aika on rajallinen, sillä pelinohjaajan täytyy valmistella tila heitä varten. 

Ikäraja
Maatilapakopelit sopivat myös lapsille. Yhdessä pelaaminen on hauska ja jännittävä elämys lapsiperheelle ja mukaan voi ottaa ihan sen pienimmänkin ja tutustuttaa lapsia samalla maatilan eläimiin. Farm Escape -synttärit lapsille ovat myös mahdollisia. Lue lisää sivultamme Farm Escape lapsille.