https://mobirise.com/

YLEISET SOPIMUSEHDOT

1 JOHDANTO 


1.1. Yleiset sopimusehdot määrittelevät Tmi Maalaisydämen tilojen käyttöä (sopimusehdoissa palveluntarjoajaa kutsutaan myös nimellä me, meidän, Maalaissydän, Farm Escape).


1.2. Nämä sopimusehdot sitovat kaikkia asiakkaita, jotka vierailevat tiloissamme. Asiakas hyväksyy nämä ehdot astuessaan tiloihimme sisään.


1.3. Mikäli asiakas ei hyväksy näitä ehtoja, on hänen kiellettyä tulla Maalaissydämen tiloihin.


2 YLEISTÄ TIETOA Farm Escapesta


2.1. Farm Escape on Maalaissydämen tuottama pakohuonepeli maatilalla. Peli soveltuu kaikenikäisille pelaajille 12 vuodesta eteenpäin. Alle 12-vuotiaat saavat osallistua peliin vain aikuisen seurassa tai huoltajan allekirjoittamalla luvalla.


2.2. Asiakkaat ja kiinnostuneet voivat olla meihin yhteydessä sähköpostitse (liisa.koivisto@farmescape.fi) tai puhelimitse (+358 50 413 6469).


3 KÄYTTÖEHDOT


3.1. Asiakas sitoutuu käyttämään Maalaissydämen tiloja huolellisesti ja varoen. Maalaissydän pidättää itsellään oikeuden vaatia korvausta tilojen, esineiden, työkalujen, laitteiden ja ulkoasun tahallisesti vahingoittamisesta. Työntekijöillämme (“peliohjaajillamme”) on oikeus keskeyttää peli, mikäli pelin osallistuja vahingoittaa tilojamme tai kieltäytyy noudattamasta työntekijöidemme ohjeita.


3.2. Asiakas hyväksyy sen, että hän käyttää tilojamme ja pelaa pelejämme omalla vastuulla. Maalaissydän ei vastaa mahdollisista vahingoista (mukaan lukien terveyttä ja omaisuutta koskevat vahingot).


3.3. Maalaissydän pidättää oikeuden keskeyttää peli tai kieltää tilojen käyttö ja pelien pelaaminen henkilöiltä, jotka eivät ole Maalaissydämen työntekijöiden näkemyksen mukaan kykeneviä pelaamaan peliä turvallisesti. Jos peli joudutaan keskeyttämään, maksua ei palauteta.


3.4. Asiakas sitoutuu ilmoittamaan Maalaissydämelle kaikki tarvittavat yhteystiedot. Yhteystietoja ei luovuteta ulkopuolisille eikä käytetä mainostarkoituksiin ilman asiakkaan lupaa.


3.5. Farm Escape -pelejä ei suositella henkilöille, jotka kärsivät sydänvaivoista, korkeasta verenpaineesta, klaustrofobiasta, eläin- tai siitepölyallergioista tai herkistymisestä erilaisille pölyille (esim. olki, heinä, turve tai muu kuivike). Tiloissa voi olla ahtaita paikkoja. Asiakkaita, joita nämä rajoitteet koskevat, kehotetaan olemaan Maalaissydämeen yhteydessä.


3.6. Oleskelu Maalaissydämen tiloissa alkoholin tai huumeiden vaikutuksen alaisena on kielletty. Myös alkoholin ja huumeiden tuominen tiloihin ja tiloissa nauttiminen on kiellettyä.


4 SOPIMUS


4.1. Kun asiakkaalle lähetetään varausvahvistus tai mikäli asiakas varaa pelin puhelimitse tai sähköpostitse, muodostuu asiakkaan ja Maalaissydämen välille sitova sopimus. 


5 PERUUTUS JA MUUTOKSET ASIAKKAAN PUOLELTA 


5.1. Asiakas voi peruuttaa varauksensa tai muuttaa sitä maksutta, kun hän tekee sen viimeistään 48 tuntia ennen pelin alkua. Pelin voi peruuttaa sähköpostiin tulleen varausvahvistuksen kautta, sähköpostitse (liisa.koivisto@farmescape.fi). tai puhelimitse 050 413 6469. Tämän jälkeen peruutetuista varauksista veloitetaan 50% pelin hinnasta. Maksumuistutuksesta Maalaissydän perii 10 euron käsittelymaksun.


5.2. Mikäli asiakas ei saavu paikalle eikä ilmoita asiasta, laskutetaan asiakkaalta 100 % pelin hinnasta. 


5.3. Mikäli asiakas haluaa keskeyttää pelin kesken, maksua ei palauteta. 


5.4. Asiakas voi saada maksamansa rahan takaisin vain siinä tapauksessa, että Maalaissydän ei pysty toteuttamaan peliä sovittuna ajankohtana.


6 PERUUTUS JA MUUTOKSET MAALAISSYDÄMEN PUOLELTA 


6.1. Joudumme ajoittain korjaamaan peliemme yksityiskohtia ja virheitä tai tekemään muutoksia. Tämän seurauksena voimme joutua joissakin tapauksissa perumaan jo tehdyn varauksen tai muuttamaan sitä. Pidätämme oikeuden tällaisiin tapauksiin.


7 FORCE MAJURE 


7.1. Tämän sopimuksen ehdot eivät kata osapuolista riippumattomia tapauksia, jotka muodostavat sellaisen ylivoimaisen esteen, jonka takia emme pysty täyttämään sovittuja velvollisuuksiamme. Ylivoimainen este on esimerkiksi hirmumyrsky, kapina, liikekannallepano, maanjäristys, meteoriitti, tulivuorenpurkaus, sota sekä suorituksen estävä viranomaisen toimi kuten tuontikielto ja takavarikko sekä kaikki sellaiset odottamattomat tapahtumat, jotka eivät ole kontrolloitavissamme.


8 MYÖHÄSTYMINEN 


8.1. Huomioithan, että Farm Escape -pelit ovat live-tapahtumia. Peli valmistellaan jokaista ryhmää varten ja varataan kokonaan tilan varanneen ryhmän käyttöön. Asiakas sitoutuu tulemaan paikalle ajoissa ja ottamaan esimerkiksi liikenteen tai säätilan aiheuttamat matka-ajan pidennykset huomioon. Mikäli asiakas saapuu paikalle myöhässä, vähennetään peliaikaa. Peliä ei voi aloittaa tai jatkaa peliajan loppumisen jälkeen. Asiakas ei ole oikeutettu korvaukseen, mikäli hän ei saavu ajoissa paikalle. Asiakas maksaa tälloin täyden hinnan pelistä, jollei erikseen toisin sovita.


9 SALASSAPITO


9.1. Asiakas sitoutuu siihen, ettei jaa Maalaissydämen pelien tehtäviä, rakennetta eikä ulkoasua koskevia seikkoja ulkopuolisille eikä käytä saamaansa tietoa omiin tai vieraiden kaupallisiin tarkoituksiin. Pelitilojen kuvaaminen on sallittua vain sovittaessa.