Eläinpakopeli tarjoaa eläimelliset bileet

Yllätyssynttärit-niminen pakopeli pyöri Farm Escape Torniossa helmikuusta lokakuuhun 2020. Lue pelinvetäjän kokemuksia eläimellisten bileiden järjestämisestä pakopelivieraillemme!

Kanat, puput, ankat ja vuohet tallin käytävällä ilmapallojen seassa.
Keitäs näistä bileistä löytyy? Aika hyvin on päässyt porukkaa paikalle!

Bilemusiikki soi ja tanssin tietokoneen näytön edessä niin nolosti kuin voi vain ihminen, joka uskoo, ettei kukaan näe. Ja onneksi ei näekään! Vain minä näen tietokoneen näytöltä pelaajat, jotka ovat tallissa ratkomassa, kenen synttäribileet ovat käynnissä. Käynnissä on eläinpakopeli nimeltään Yllätyssynttärit. Laitan soimaan Antti Tuiskun biisin Peto on irti, koska se vain sopii niin hyvin eläimellisiin bileisiin, joissa pelaajat vapauttavat eläimiä karsinoistaan mukaan juhliin.

Kameroista näkyy iloisia ilmeitä ja kuulen ihastuneita huudahduksia, kun suloiset puput pääsevät käytävälle. Ne loikkivat aluksi sinne tänne ja ottavat tilan haltuun, sillä koskaanhan ei voi tietää, missä nurkassa voisi olla unohdettu porkkana. Vai olisikohan noilla pelaajilla jotain herkkuja? Pupu nousee takatassuilleen ja nuuskii pelaajan jalkaa huomiota kerjäten. Pelaaja alkaa jutella pupulle, ja unohtaa pelin hetkeksi. 

Pieni tyttö tekee tanssiliikkeitä käytävällä ja iloitsee siskolleen silmät loistaen: -En ole koskaan ennen ollut bileissä eläinten kanssa! 

Ankat kulkea vaapputtavat pelaajan luo, jonka käsissä rapisee jotain ja vaakuttavat kysyvästi: -Onko sulla siinä jotain vai näenkö väärin? Ankka kääntää päätään kysyvästi ja koittaa katsoa tarkasti yläviistoon pienellä silmällään. Jotain voisi olla nyt tarjolla, nyt valppaana hallitus! Vieras rapistelee!

Neljä ankkaa valppaana, jos vaikka saisi herkkuja.
Farm Escapen hallitus koostuu neljästä ankasta, joilla on syvällistä näkemystä maatilapakopelien kehittämisestä nyt ja tulevaisuudessa.

Mies kyykistyy ja heittelee kuivattuja kotisirkkoja ankkojen eteen. Ankat ovat ratketa onnesta! Mikä päivä! Mitkä bileet! Kotisirkkoja! Tämä on taivaallista. Ne heiluttavat pyrstöjään onnesta soikeana ja kaakattavat kiihkeästi. 

Nainen kutsuu miestä apuun, nyt on pulmallinen tehtävä, johon apu olisi tarpeen. Mies katsahtaa naista ja toteaa ystävällisesti: -Mulla on nyt juttu ankkojen kanssa kesken. 

Ja jatkaa ankkojen ruokkimista. Minä kameroiden takana olen aivan ihastunut. Miten eläinrakas mies! Kyllä se pulma hetken joutaa odotella, onhan tämä kiireetön pakopeli. 

Uusi karsina saadaan pian auki, ja laitan uuden biisin soimaan. -Onpa hyvää musaa, kuulen jonkun sanovan. 

Eläinpakopeli näyttelijöitä. Kanoja, ankkoja ja pupu ilmapallojen seassa synttärijuhlissa.
Näissä juhlissa jokainen saa olla sellainen eläin kuin on!

Siinä biisien mukana joratessani mietin, että jos joku näkisi minut nyt, niin hän ajattelisi, että tämä on maailman helpoin työ. Jammailla ja antaa vihjeitä, jos pelaajat niitä tarvitsevat. 

Mutta tämä onkin se helpoin osuus työstä, sillä tätä ennen olen siivonnut monenlaista kakkaa tallista ja pelin jälkeen sitä on siellä taas lisää, sillä näyttelijät tuottavat sitä ahkerasti. Shit happens onkin varsin kirjaimellisesti totta kun kyseessä on eläinpakopeli!

Bileet eläinten kanssa on aika unohtumaton kokemus. Jos sulla on se vielä kokematta, Yllätyssynttärit-pakohuonepeli on pelattavissa Farm Escape Torniossa vielä lokakuuhun 2020 asti.

Tervetuloa vuosikymmenen eläimellisimpiin bileisiin! Sinut on kutsuttu!

Teksti: Liisa Koivisto, pakopelifarmin emäntä
Kuvat:
Jarkko Jaakola, piktura.fi (kuvat rajattu itse)

Kaksi valkoista pupua tallin käytävällä ilmapallojen kanssa. Eläinpakopeli on käynnissä!
Se oli kutsu sulle hei ihminen! Synttäribileet meidän kanssa, et kai voi jättää väliin?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *