Hannele ja eläimellinen välivuosi

Pakopelifarmilla aloitti syyskuussa kaksi osa-aikaista työntekijää, Hannele Rousu ja Satu Markkanen. Viime viikolla tutustuitte seikkailija-taiteilija Satuun ja nyt vuorossa on Hannele!

Hannele Rousu
Hannele tulee hyvin toimeen niin eläinten kuin ihmisten kanssa, även på svenska. Kuva: Juuso Stoor

Heippa! Tänään täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee Hannele, toinen uusista vetäjistä! Nyt on minun vuoroni kertoa hieman itsestäni ja eläimellisestä arjestani.

Olen kotoisin Torniosta, mutta 2017-2020 asuin Oulussa, jossa opiskelin ruotsinkielisessä lukiossa. Kolmen vuoden uurastuksen jälkeen valmistuin ylioppilaaksi keväällä 2020. Yliopiston ovet eivät kuitenkaan auenneet minulle vielä ensimmäisellä yrittämällä, joten tällä hetkellä viettelen välivuotta. Haluan kerätä paljon uusia kokemuksia välivuoden aikana ja alkuperäinen suunnitelmani oli matkustella, mutta valitettavasti tilanne maailmalla ei ole paras mahdollinen siihen. Tästä syystä päätin etsiä uusia haasteita täältä Suomesta ja näin löysin Escape Farmin ja ihastuttavan Liisan. Koen, että Escape Farmilla ja sen asukeilla on paljon monipuolisia haasteita ja kokemuksia minulle tarjottavana. Eläinten kanssa työskennellessä päivät eivät ainakaan ole samanlaisia.

Suurin haaveeni on työskennellä eläinlääkärinä. Eläimet ja niiden hyvinvointi onkin aina ollut minulle tärkeää ja lähellä sydäntä. Nuorempana omistin oman shetlanninponin, Matin, ja tallilla vierähtikin usein ilta jos toinenkin. Kun Matti myytiin, emme enää halunneet sitoutua talli elämään ja sen tuomiin kiireisiin. Nykyisin arjessani minua viihdyttävät rakkaat koirani, joita meiltä kotoa löytyy viisi – Cara, Rhianna, Enna, Candy ja Martta. Vapaa-ajalla harrastan agilityä sekä ratsastamassa käyn edelleen aina ajan salliessa.

Hannele Rousu
Hanneleeseen voi törmätä myös Tornion kunnaneläinlääkärillä, jossa hän on työkokeilussa tänä syksynä. Kuva: Katja Koivumäki

Luonteeltani olen päättäväinen ja sisukas. Unelmiani olen valmis tavoittelemaan vaikka läpi betoni seinän. Rakastan leipomista, kokkailua sekä järjestelyä ja järjestystä ja ehkä tästä syystä minut tunnetaankin kavereiden keskuudessa perfektionistina. Tulevaisuudessa näen itseni asumassa maalla punaisessa mökissä koirien ja muiden eläinten kanssa. Ennen kuin osaan asettua paikoilleni haluan kuitenkin opiskella itselleni ammatin mahdollisesti ulkomailla, nähdä maailmaa ja tutustua uusiin inspiroiviin ihmisiin.

Teille asiakkaille haluan tarjota yksilöllisen pelikokemuksen meidän ihanien eläinnäyttelijöiden kanssa. Muistakaa nauttia pelistä ja samalla haastaa itseänne pulmien parissa. Mottoni ”Det finns inget annat misslyckande än att sluta försöka.” eli suomennettuna ”Ei ole muuta epäonnistumista, kun että lopettaa yrittämästä.” toimii hyvin niin pakopelien selvittämiseen, kuin ihan arki elämäänkin. Pystyn vetämään pelit myös ruotsiksi!

Nähdään Escape Farmilla pelien parissa!

Teksti: Hannele Rousu

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *