Hinnat Farm Escape Forssa

180€/2-4 hlöä, lisähenkilöt 45€/hlö. Alle kouluikäiset aikuisen seurassa ilmaiseksi, kuitenkin pelin hinta on aina vähintään 180€.

Peliin voi osallistua kerrallaan 2-10 henkilöä. Jos ryhmäkokosi on suurempi kuin 10 pelaajaa, voit tehdä useamman peräkkäisen varauksen. Sillä aikaa kun toinen ryhmä pelaa, toiset voivat viettää aikaa halutessaan grillikatoksessa. Meiltä on vain 4 km Forssan keskustaan, toki sielläkin voi sillä välin chillailla jollei halua meillä grillailla!

Maksaminen

Maksaa voit paikan päällä mieluiten kortilla, mutta käteinen onnistuu tasarahalla. Lahjakorttia voi käyttää maksuna tai osamaksuna peliin. Yrityksille laskutusmahdollisuus (laskutuslisä 9€).

Meillä käyvät myös seuraavien palveluntarjoajien maksuvälineet (kulttuuri tai liikunta & kulttuuri, ei pelkkä liikunta):

ePassi, Smartum, Tyky+, Tyky-OnlineEdenred.

Jos jokin maksutapa puuttuu, ehdota sitä meille, niin pyrimme hankkimaan sen! ?

Peruutukset

Mikäli joudutte perumaan peliaikanne, tehkää se vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa puhelimitse tai sähköpostise. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50 euroa per peli. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.

Suurempien ryhmien kohdalla peruutusehdoista sovitaan tapauskohtaisesti.

Pakopeli pelataan eläinten ehdoilla.