Myynnissä

Meillä on säännöllisesti myynnissä eri-ikäisiä pupuja, marsuja, ankkoja, kyyhkyjä, kanoja ja kukkoja. Yleensä muistan tehdä niistä myynti-ilmoituksen Toriin, mutta en aina. Ole yhteydessä ja kysy lisää! liisa.koivisto@farmescape.fi, +358 50 413 6469

Myydään minihevonen

Amerikanminiatyyrihevonen (AMHA) Viljars Shining Armour “Armas”
Ori, synt. 2022. Suunnitelmissa ruunaus syksyllä 2022.

Armas on hyväluonteinen ja hyväkäytöksinen, rohkea ja kiltti ori. Väritys on palomino-pinto.

Palomino-pinto 2-vuotias amerikanminiatyyri (AMHA) ori Viljars Shining Armor “Armas”, syntynyt kesäkuussa 2020. Korkeus noin 80 cm.

Voidaan myydä myös ruunattuna, jolloin hintaan lisätään ruunauskulut.

Tosi kiltti, ystävällinen ja hyväkäytöksinen minihevonen. Sopii jalostukseen, ja tätä luonnetta ja ulkonäköä kannattaisi kyllä periyttää.

Helppo lastata ja matkustaa hienosti myös yksin. Asunut meillä pakopelifarmilla ja tottunut monenlaisiin eläimiin ja erilaisiin ihmisiin. Armasta ei haittaa, vaikka pikkueläimet juoksevat jaloissa tai kyyhkyt lennähtävät turvan alta tai viuhahtelevat pään ohi. Tottunut myös lähes itsensä kokoisiin koiriin ja uteliaisiin pikkukoiriin.

Kaikki hoitotoimenpiteet sujuvat hyvin ja on helppo loimittaa.

Tottunut vanhainkoti- ja päiväkotivierailuihin, ja toiminut niissä hienosti sisällä ja ulkona. Tutustui uteliaasti rollaattereihin ja pyörätuoleihin ja liikkui rauhallisesti ahtaissakin paikoissa.

Lisää kuvia ja videoita lähetän kiinnostuneille.

Saa myös tehdä tarjouksen. En kuitenkaan voi ottaa vaihdossa hevosta, sillä lopetan hevostenpidon ja keskityn muihin eläinlajeihin.