Lahjakortti Farm Escape Forssa

Lahjakortti on aineeton lahja, joka luo kokemuksia ja muistoja.

Voit ostaa lahjakortit Forssan pakopelifarmille helposti verkkokaupasta. Lahjakortin toimitus tapahtuu sähköpostiin heti oston jälkeen tai halutessasi postitse (+5€).

Lahjakortti on voimassa 6 kk, mutta olemme joustavia näin korona-aikana. Jos lahjakortti meinaa mennä umpeen, ole yhteydessä.

Valittavana on lahjakortteja 45 eurosta alkaen. Mikäli haluat lahjakortin jollekin muulle summalle, ole yhteydessä virta.sonja@gmail.com.

Pakopelit vaihtuvat Farm Escape Forssassa muutaman kerran vuodessa ja pyörivät vuoden ympäri. Lahjakortin saaja voi varata peliajan nettiajanvarauskalenterista.

Erityinen lahja, joka yllättää!

Verkkokaupasta ostetun lahjakortin voi lähettää lahjansaajalle sähköisesti tai sen voi tulostaa itse. Voit myös valita verkkokaupassa lähetystavaksi “postitse” (+5€), jolloin lahjakortti lähetetään postitse ostajalle tai suoraan lahjansaajalle.

Lahjakortti pakopeliin sopii monenlaiseksi lahjaksi:

  • synttärilahja
  • valmistujaislahja
  • joululahja
  • vuosipäivälahja
  • häälahja
  • eläköitymislahja
  • isänpäivälahja
  • äitienpäivälahja

Pakopelimme sopivat kaikenikäisille.

Näin maksat lahjakortin kulttuuriarvolla tai -seteleillä

Pakopelin voi maksaa kulttuuriarvolla tai seteleillä kokonaan, jos pelaa itse mukana. Voit myös käyttää niitä lahjakortin hankintaan, mikäli lahjakortti tulee omaan käyttöön. Lahjakortin saat sähköpostiin tai postitse (+5€).

Smartum
Maksu tapahtuu SmartumPay-mobiilisovelluksella.
1. Paina sovelluksen keskellä olevaa oranssinpunaista hakunappia ja etsi käyttöpaikka “Farm Escape Forssa”
2. Valitse kulttuurietu
3. Syötä summa (haluamasi lahjakortin hinta) ja jatka
4. Vahvista maksu pyyhkäisemällä ja lähetä meille kuitti maksusta sähköpostitse osoitteeseen virta.sonja@gmail.com. Kerro myös haluatko lahjakortin sähköpostiin vai postitse (+5€).
5. Lähetämme lahjakortin sähköpostiisi tai postitse.

Edenred
Maksu tapahtuu Edenred-mobiilisovelluksella.
1. Paina “Luo mobiilimaksu” -painiketta tai hae käyttöpaikka “Farm Escape Forssa”
2. Syötä summa (haluamasi lahjakortin hinta)
3. Vahvista maksu ja lähetä kuitti osoitteeseen virta.sonja@gmail.com. Kerro myös haluatko lahjakortin sähköpostiin vai postitse (+5€).
4. Lähetämme lahjakortin sähköpostiisi tai postitse.

Muiden maksutapojen lahjakorttien maksuohjeet puuttuvat vielä täältä sivulta, joten olen niiden tapauksessa suoraan yhteydessä virta.sonja@gmail.com. Saamme nekin varmasti onnistumaan. ?