Lemmikin lomahoito Forssa

Etsitkö hoitopaikkaa Forssasta lomasi ajaksi kanille, marsulle, hamsterille tai jollekin muulle pienelle lemmikille? Kysy meiltä, saatamme voida olla avuksi!

Hinta 10€/pv tai 60€/vko yhdelle kanille, marsulle tai pikkujyrsijälle. Alle 2vk hoitopaikka näillä hinnoilla, pidemmät jaksot voidaan sopia erikseen.

Sekä tulo- että lähtöpäivä lasketaan mukaan hoidon kokonaishintaan. Hintaan sisältyy tuoreruoka (esim. porkkana, omena) ja kuivikkeet (puru), muuten omat ruoat kuten heinä mukaan. Meilläkin on toki heinää, mutta varmempaa on käyttää samaa tuttua heinää, johon lemmikki on tottunut.

Lemmikki asuu lomahoidon ajan omassa häkissään, jollei toisin ole sovittu. Huolehdimme eläimen päivittäisestä ruokinnasta sekä häkin puhtaanapidosta omistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Kaneilla on omistajan luvalla myös mahdollisuus jaloitella päivittäin.

Laita sähköpostia virta.sonja@gmail.com tai ole yhteydessä soittamalla tai viestillä 044 2957525. Jos emme vastaa puhelimeen, kannattaa laittaa viestiä. Kerro mikä eläin on kyseessä ja milloin tarvitsette hoitopaikkaa.

Sonjan lemmikkihotelli auttaa, kun tarvitset väliaikaista hoitoa lemmikillesi! Ole rohkeasti yhteydessä.