Pakopelifarmin eläintarinat

Kutsumme sinut viettämään aikaa eläinten kanssa vapaamuotoisesti ja rennosti, ilman pakopelin tuomaa jännitystä. Eläintarinat ja eläinten silittely ovat ihan parasta rentoutumista arjen keskelle ja saavat unohtamaan hetkeksi kaiken muun. Eläimet opettavat kiireettömyyttä ja läsnäoloa, ja niiden touhuja on mukava seurata.

Pakopelifarmi on eläinten valtakunta, jossa ihmiset ovat vieraina.

Tapahtuman nimi: Eläintarinoita, silittelyä ja sylittelyä
Aika: 4.8.2020 klo 12-13.30
Hinta: 30€/hlö, alle 2v ilmaiseksi

Tilaisuuteen otetaan enintään 10 henkilöä.

Tilaisuuden aluksi farmin emäntä esittelee tilan eläimet ja kertoo ohjeet eläinten kanssa toimimiseen. Sen jälkeen vapautamme pakopelinäytteljät karsinoistaan ja vuorossa on vapaata seurustelua eläinten kanssa. Emäntä kertoo tarinoita eläimistä ja voitte ruokkia, silitellä ja sylitellä eläimiä sekä ottaa valokuvia ja videoita niiden kanssa.

Halutessasi voit tuoda itse porkkanoita, omenoita tai kuivattuja leipiä eläimille tuliaisiksi tai ostaa eläimille herkkuja tilan omasta herkkupuodista, jossa on edellä mainittujen lisäksi myynnissä mm. kotisirkkoja siivekkäille ja pientä purtavaa myös ihmisille.

Tapahtuma sopii aikuisille ja lapsille, eikä vaadi aiempaa kokemusta eläimistä. Voit tulla vaikka olisit pelannut jonkin pakopeleistä aiemmin tai et olisi koskaan käynyt farmillamme ennen.

Tilallamme on elokuussa 2020 pilkullinen poni, vuohia, pupuja ja pupunpoikasia, kanoja, kukko, nuoria tipuja, ankkoja, kyyhkyjä ja viiriäisiä.
Eläimemme ovat kasvaneet pakopelifarmilla ja useimmat niistä toimivat näyttelijöinä jo neljättä vuotta, joten ne ovat tottuneita vieraisiin ja suhtautuvat heihin lämpimällä uteliaisuudella.

Tervetuloa tutustumaan eläimiin ja eläintarinoihin! Samalla saat kokemuksesta itsellesi ihanan tarinan, jota kertoa eteenpäin ja muistella. ♥

Eläintarinat kertoo pakopelifarmin emäntä Liisa Koivisto. Kaupunkilaistyttö Jyväskylästä, joka muutti maalle vuonna 2007 ja toteutti unelmansa eläinten ihmemaasta.

Ehdot:

Kaikki toiminta tapahtuu omalla vastuulla ja lapset ovat koko ajan vanhempiensa vastuulla. Tila ei vastaa hävinneistä tai rikkoutuneista tavaroista, vaatteista tai varusteista.

Pidätämme oikeuden tilaisuuden muutoksiin ja peruutukseen. Mikäli osallistujia on alle 5, tilaisuus perutaan ja osallistujille ilmoitetaan siitä sähköpostitse.

Mikäli sinulla on jotain kysyttävää, ole yhteydessä chatissa, viestillä tai soittamalla +358 50 413 6469 tai liisa.koivisto@farmescape.fi.

Lue lisää blogista: Eläintarinat pakopelifarmin elämästä

Kuvat: Jarkko Jaakola, piktura.fi