Satu – seikkailunnälkäinen taiteilija

Farm Escapessa on aloittanut syyskuussa kaksi osa-aikaista työntekijää, Satu Markkanen ja Hannele Rousu. Farmin emännän Liisan pitää keskittyä välillä digihommiin, joten apukädet tulivat tarpeeseen ja yhdessä on mukava suunnitella uusiakin juttuja. Nyt teille esittäytyy Satu ja ensi viikolla Hannele!

Satu Markkanen maalaa hevostaulua
Keminmaalainen Satu maalaa myös tilaustöitä. Käy kurkkaamassa hänen nettisivujaan!

Täällä normaalista poiketen kirjoittelee tällä kertaa Satu, pakopelien toinen uusista vetäjistä! Ajattelin hiukan itseäni esitellä, ettei ole sitten ihan niin kamala järkytys, kun Liisa ei olekaan välttämättä vetämässä peliä.

Minun lisäkseni vastassa saattaa olla myös erittäin kiltti susihukkanen nimeltään Isla (oikeasti se on siperianhusky, mutta naapurin poika totesi suoraan sudeksi ensimmäisen kerran sen tavatessaan niin eiköhän me hänen sanaansa tässä asiassa luoteta). Ennen kuin Isla siirtyy pelinvetäjän assariksi, varmistetaan vain, ettei pakopelin muut näyttelijät näytä sen silmissä seisovalta pöydältä. Käytöstavat pitää olla itse kullakin hallussa, kun työyhteisöön nyt kerta kuulutaan.

Kotoisin olen Keminmaasta, mutta seikkailijan sytämmeni vei aikoinaan Helsinkiin, mistä matkustelin Australiaan ja Huippuvuorille, vaihto-opiskelemaan Koreaan ja tutkimusmatkoille ympäri Aasiaa ja sieltä jostain kaukaa takaisin kotisuomeen, ensin Rukalle, josta tie toi vihdoin takaisin Keminmaahan.

Satun assarina pakopelien vetämisessä toimii susihukkanen Isla.

Seikkailunnälkääni ei ole vielä näillä tyydytetty, mutta jatkossa haluan taittaa matkaa helpommin koirani kanssa, mielellään retkiautoksi rempatulla pakettiautolla. Nyt pitäisi hetki kuitenkin malttaa paikoillaan, ennen kuin sellainen sopiva minikoti meille löytyy. 

Pakopelien ohessa teen töitä toiminimen Sadju alla. Pääasiassa maalaan öljy- ja akryylitöitä, mutta sormeni olen päässyt sotkemaan myös jäänveiston ihmeelliseen maailmaan ja tulevaisuudessa haluan opiskella puunveistoa. Inspiraationi kumpuaa luonnosta ja eläimistä ja töilläni haluan tuoda esiin sitä estetiikkaa ja fiilistä, mikä minua – ja toivottavasti muitakin, luonnossa sykähdyttää. 

Toivottavasti pystyn välittämään myös Farm Escapen asiakkaille hyvää fiilistä ja sitä intoa, mitä itse tällä hetkellä tunnen kaikista elämän mahdollisuuksista ja onnen aiheista. Otetaan oppia Farm Escapen kaakattavista ja paapattavista huippunäyttelijöistä, jotka ovat onnellisia juuri siinä hetkessä ja nyt. Ja sitähän pakopeli tarjoaa, unohdetaan muu maailma tunniksi ja nautitaan haasteesta. 

Innolla odotan tulevia pelejä, ihmisiä ja eläinten kanssa rattoisaa touhuamista. Nähdään Farm Escapessa!

Teksti: Satu Markkanen

Sadjun nettisivut – Tue lappilaista taiteilijaa: tilaustöitä ja printtejä
Sadjun Facebook-sivut
Sadju Instagramissa

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *