Farm Escape Tornio – Pakohuone hevostallissa

Maalaissydän – Mustajärventie 456, 95530 Tornio

Maatilapakopelejä hevostallissa yhdessä eläinten kanssa vuoden ympäri. Pelit vaihtuvat säännöllisesti ja meneillään olevan pelin näet Varaa-sivulta. Pakohuone hevostallissa sopii myös lapsille vanhemman seurassa. Peli sisältää vaikeusasteita, jotka voi valita pelin aikana. Pelin kesto on 60 min ja peli pelataan pakopelifarmilla Tornion maaseudulla hevostallissa, jossa hevoset ja kilit ovat karsinoissaan, mutta puput ja kanat pelaajat voivat vapauttaa mukaan peliin.

Hinnat ja ryhmäkoko

Hinta 120e/2-4 henkilöä, lisähenkilöt 30e/hlö. Peliin mahtuu kerrallaan 10 henkilöä, mutta isommat ryhmät voivat varata peräkkäisiä pelejä, joiden aikana toiselle ryhmälle voidaan järjestää ohjelmaa kodassa, esimerkiksi itsepuolustusta tai kotamindfulnessia. Keväällä 2019 on vihdoin pelattavissa myös 30-hengen ulkopeli metsässä, kysy lisää! 🙂

Varaaminen

Varaa peliaika ajanvarauskalenterista. Tämän päivän mahdollisia vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse 050 413 6469.

Lahjakortit

Saatavilla 30e ja 120e lahjakortteja verkkokaupasta, toimitus sähköpostiin tai postitse. Lahjakortti on voimassa vuoden.

Osta lahjakortti verkkokaupasta 

Yhteystiedot

Farm Escape Tornio / Maalaissydän
Mustajärventie 456, 95530 Tornio

Liisa Koivisto
liisa.koivisto@farmescape.fi
p. +358 50 413 6469

Muut ohjelmapalvelut:

 Muiden ohjelmapalveluiden hinnoittelu:

– Minimihenkilömäärä 5 hlöä, joilta minimimaksu 150e. Lisähenkilöt 15e/hlö.
– Esimerkki:
– 10 henkilöä: 150e + 5 * 15e = 225e
– 20 henkilöä: 150e + 15 * 15e = 375e

Itsepuolustus

Harjoittelemme puolustautumaan yleisimmissä uhkatilanteissa ja nehän tulevat juuri silloin kuin vähiten odotat, harvoin silloin kun olet jumppavaatteet päällä ja lihakset lämpinä ja vetreinä. Eli itsepuolustuskoulutukseen voi tulla juuri sellaisena kuin sillä hetkellä on, et tarvitse mitään erityisiä vaatteita tai vaihtovaatteita eikä tässä tule hiki. Itsepuolustus on ollut ryhmien palautteen perusteella erittäin tykättyä ja ajatuksia herättävää sekä ennen kaikkea hyödyllistä.
Ohjaajana Defendo, Krav Maga ja karateohjaaja Kim Stålfors, Fighters Club Finland.

KotaMindfulness

Kodan elävän tulen äärellä palaamme kiireestä läsnäoloon. KotaMindfulness yhdistää joogan, zeniläiset tietoisuustaidot sekä suomalaisen tuleentuijottelun ja hiljaisuuden perinteen rentouttavaksi kokonaisuudeksi. 60 minuutin hengähdyshetkessä pysähdyt kuulemaan tulen rätinän, luonnon äänet, oman hengityksesi ja hiljaisuudesta nousevat ajatukset ohjatusti ja kiirehtimättä. Monipuolinen harjoitus kutsuu meitä huomaamaan ainoan valuuttamme, joka meillä on: nykyhetken.
Ohjaajana mindfulness -valmentaja, joogaopettaja ja rentoutusohjaaja Heljä Pitkänen, Joogajoki.

KotaTiimitaidot – Tunnetaitoja yhteispeliin 

Yhteisessä hetkessä kodan tulen äärellä keskitymme kehittämään yksilöllisiä tunnetaitoja sekä tiimin vuorovaikutuskulttuuria ja tunneilmapiiriä. Hyvä vuorovaikutuskulttuuri tukee työhyvinvointia, tekemisen laatua ja tuottavuutta, mutta se edellyttää tietoista vaivannäköä jokaiselta työyhteisön jäseneltä. Yksilölliset tunnetaidot vaikuttavat siihen, kuinka hyvin jokainen kantaa oman vastuunsa tunneilmapiiristä. Tiimi, jonka jäsenet havaitsevat ja huomioivat herkästi toistensa tunnetiloja ja osallistuvat tasaväkisesti keskusteluun, menestyy paremmin. Sopii erinomaisesti esimerkiksi työporukan TYHY-, TYKY- tai virkistyspäivään!
 Ohjaajana Johanna Kolehmainen Huminalehdosta (EASEL®Ohjaaja).
Farm Escape Tornion yrittäjä Liisa Koivisto pelitilassa eli tallissa.