Varaa eläinpakopeli Farm Escape Forssassa

Eläinpakopeli Farm Escape Forssassa on tunnin mittainen peli, joka pelataan oman tiimin kanssa yhdessä pulmia ratkoen, lukkoja avaten ja pieniä söpöjä eläimiä peliin vapauttaen. Teillä on siis tunti aikaa selvittää mysteeri, saada kaikki lukot auki ja päästä tilasta ulos. Eläinpakopeli pelataan tallissa tiimin kanssa ja pelikavereina on tiimisi lisäksi oikeita eläimiä!

Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä pieniä eläimiä kuten esimerkiksi pupuja, ankkoja ja kanoja.

Pelin kesto on 60 min ja peli sopii 2-10 henkilölle. Eläinpakopeli sopii perheille, pariskunnille, kaveriporukoille, yritysten virkistyspäiviin, polttareihin, pikkujouluihin, synttäreille ja vaikka luokkaretkeläisille. Pelimme sopivat kaikenikäisille, myös lapsille vanhemman seurassa. Vihjeiden määrää ei ole rajoitettu, joten myös ensikertalaisilla ja lapsilla on mahdollisuus päästä ajoissa ulos.

Voit varata pelin Farm Escape Forssan ajanvarauskalenterista. Varauskalenteriin voi tehdä varauksia 24 h – 3 kk välillä. Jos haluat pelaamaan alle 24h kuluessa, soita +358 44 2957525 / Sonja.

Myöhemmäksi kuin 3 kk voi tehdä varauksia sähköpostilla: virta.sonja@gmail.com

Farm Escape Forssassa on kerrallaan vain yksi pakopeli, joka vaihtuu yleensä 1-2 kertaa vuodessa.

Peliin voi osallistua kerrallaan 2-10 henkilöä. Jos ryhmäkokosi on suurempi kuin 10 pelaajaa, voit tehdä useamman peräkkäisen varauksen. Sillä aikaa kun toinen ryhmä pelaa, toiset voivat viettää aikaa halutessaan grillikatoksessa. Meiltä on vain 4 km Forssan keskustaan, toki sielläkin voi sillä välin chillailla jollei halua meillä grillailla!

Mikä pakopeli on menossa?

Farm Escape Forssassa on kesästä 2023 alkaen pakopeli nimeltään Unisieppari. Joko olet pelannut sen?