Välkommen att ta del av en spännande escape room-upplevelse på den vackra finska landsbygden. Kan ditt team lösa mysterier och komma ut på 60 minuter?

Vad är Farm Escape?

Farm Escape är en Escape room upplevelse där du kan få en autentisk gårdsupplevelse och spännande aktiviteter. Ditt lag kommer att låsas in i ett rum och du har 60 minuter på dig att komma ut. För att komma ut måste du och ditt team arbeta tillsammans för att lösa problem och pussel. Escape room-upplevelser är roliga för alla och, beroende på tema, även lämpliga för familjer med små barn. Du behöver ingen fysisk styrka, utan logiskt resonemang, kreativitet och lagarbete. Spelvakten kommer att följa dina framsteg från ett annat rum och hjälper dig vidare med tips om det behövs. En timme går fort, så frågan är; kan ditt lag komma ut i tid?

Personer som lider av allergier eller överkänslighet kan uppleva symtom från gårdsmiljön, känner du dig osäker på om du kan delta, tveka inte att kontakta oss. Vi kan berätta mer om miljön och djuren så att du kan fatta ett välgrundat beslut. Det finns också alltid möjlighet att kliva ut under spelets gång genom bakdörren om du känner att du behöver en paus.