Farm Escape Tornio – Pakohuone eläinten kanssa

Eläinpakopeli Farm Escape Torniossa on tunnin mittainen peli, joka pelataan oman tiimin kanssa yhdessä pulmia ratkoen, lukkoja avaten ja pieniä söpöjä eläimiä peliin vapauttaen. Teillä on siis tunti aikaa selvittää mysteeri, saada kaikki lukot auki ja päästä tilasta ulos. Eläinpakopeli pelataan tallissa tiimin kanssa ja pelikavereina on tiimisi lisäksi oikeita eläimiä!

Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä pieniä eläimiä kuten esimerkiksi pupuja, ankkoja, kanoja ja kyyhkyjä.

Pelin kesto on 60 min ja peli sopii 2-10 henkilölle. Eläinpakopeli sopii kaikenikäisille, myös lapsille vanhemman seurassa. Vihjeiden määrää ei ole rajoitettu, joten myös ensikertalaisilla ja lapsilla on mahdollisuus päästä ajoissa ulos.

Farm Escape Torniossa on kerrallaan vain yksi pakopeli.

Pakopelin varaaminen

Varaa peliaika ajanvarauskalenterista. Varauskalenteriin voi tehdä varauksia 24 h – 3 kk välillä.

Alle 24h sisällä olevia vapaita aikoja voi tiedustella puhelimitse soittamalla +358 50 413 6469.

Myöhemmäksi kuin 3 kk voi tehdä varauksia soittamalla tai sähköpostilla: liisa.koivisto@farmescape.fi

Hinnat

Katso ajankohtaiset hinnat Hinnat-sivulta. Hinta riippuu pelaajien määrästä.

Peliin mahtuu kerrallaan 2-10 henkilöä, mutta isommat ryhmät voivat varata peräkkäisiä pelejä, joiden aikana toiselle ryhmälle voidaan järjestää muuta ohjelmaa esimerkiksi kodassa.

Maksaminen

Maksaa voit paikan päällä kortilla tai käteisellä. Käteisellä maksaessa varaa mukaan tasaraha. Lahjakorttia voi käyttää maksuna tai osamaksuna peliin. Yrityksille laskutusmahdollisuus (laskutuslisä 9€).

Meillä käyvät myös seuraavien palveluntarjoajien maksuvälineet (kulttuuri tai liikunta & kulttuuri, ei pelkkä liikunta): ePassi, Smartum, Tyky+, Tyky-Online, Edenred.

Jos jokin maksutapa puuttuu, ehdota sitä meille, niin pyrimme hankkimaan sen.

Peruutukset

Mikäli joudutte perumaan peliaikanne, tehkää se vähintään 24 tuntia ennen varattua aikaa puhelimitse tai sähköpostitse. Myöhemmin perutuista varauksista veloitamme 50 euroa per peli. Saapumatta jättämisestä veloitetaan täysi hinta.

Suurempien ryhmien kohdalla peruutusehdoista sovitaan tapauskohtaisesti.

Seuraa Farm Escape Torniota somessa:

Viihdyitkö pakopelifarmillamme? Jaa kokemuksesi muille ja anna meille palautetta.

Kysyttävää? Laita viestiä Farm Escape Tornioon:

  Yhteystiedot

  Farm Escape Tornio
  Mustajärventie 456
  95530 Tornio

  Liisa Koivisto
  liisa.koivisto@farmescape.fi
  p. +358 50 413 6469