Menu

Farm Escape menu

Kotaruokailu ja kahvitus vain etukäteistilauksesta, eli saatavilla vain varauksesta. Tee varaus mahdollisimman ajoissa, jotta voimme toteuttaa toiveesi!

Meillä ei ole A-oikeuksia, mutta voitte tuoda mukana omia juomia kuten esimerkiksi Tornion Panimon paikallisia juomia.

Nuotiokeitto kodassa

32€/hlö

Tervetulomaljaksi nostamme Kerkkäkippiksen, joka on varsinainen Lapin vitamiinipommi! Kuusenkerkkä on lappilaiselta Arctic Warriorsilta ja makeutta kippikseen tuo torniolainen hunaja by Markku Mykkälä.

Nuotiokattilassa tulen yllä teitä odottaa valitsemanne keitto (poro, lohi tai kasvis), jonka seurana on ohrarieskaa, voita, juustoa ja kurkkua.

Jälkiruoaksi makea paikallinen leivonnainen ja vaahtokarkkeja, joita saa itse paistaa nuotiolla.

Ruoan jälkeen maistuu nokipannukahvi, joka valmistuu nuotion voimalla. Toisessa nokipannussa porisee kuuma vesi, josta syntyy teetä, mehua tai kaakaota. Vaahtokarkit sopivat muuten ihanasti myös kaakaoon!

Kotakahvitus tulen ympärillä

Makea 12€/hlö
Tornionjokilaakson paikallinen leivonnainen ja vaahtokarkkeja, joita saa itse paistaa nuotiolla. Nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu. Vaahtokarkit sopivat muuten ihanasti myös kaakaoon!

Suolainen 12€/hlö
Tornionjokilaakson paikallinen suolainen piirakka, nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu, glögi.

Suolainen & makea 15€/hlö
Tornionjokilaakson paikallinen suolainen piirakka ja makea leivonnainen, nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu.

Synttärikakut

Toteutamme toiveidenne mukaisen synttärikakun. Kakun hinta on kakusta riippuen 25-50€.

Kodan vuokraus

Kotaa voi vuokrata 30€/h.

Kodassa odottaa valmiina puut ja sytykkeet, mutta tuli pitää sytyttää itse ellei toisin sovita. Kodan vuokraus sopii omatoimiselle ryhmälle, joka ei tarvitse valmista nopeasti, vaan heillä on aikaa ja taitoa tehdä itse.

Nälkäpeli kodassa

49€/hlö
Minimi henkilömäärä 4 henkilöä.

Kolmen ruokalajin yllätysmenu, jonka kokkaatte te itse. Kodassa teitä odottaa raaka-aineet ja ohjeet, joiden avulla teidän pitää tiiminä valmistaa itse ruokanne nuotiolla.

Villiyrttimenu (kesäkaudella)

Suolainen & villiyrttisalaatti & vaahtokarkit 16€/hlö
Paikallista suolaista piirakkaa, kauden villiyrteillä ja puutarhan antimilla maustettu salaatti, vaahtokarkit sellaisenaan tai nuotiolla, nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu.

Suolainen & makea & villiyrttisalaatti 19 €/hlö
Paikallista suolaista piirakkaa, kauden villiyrteillä ja puutarhan antimilla maustettu salaatti, Tornionjokilaakson anismunkit villiyrttisokeroituna by Eila Koivisto, nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu

Pidätämme oikeuden muutoksiin.