Menu

Farm Escape menu kevät 2021

Kotaruokailu ja kahvitus vain etukäteistilauksesta, eli saatavilla vain varauksesta. Tee varaus mahdollisimman ajoissa, jotta voimme toteuttaa toiveesi!

Nuotiokeitto kodassa

25€/hlö

Tervetulomaljaksi nostamme Kerkkäkippiksen, joka on varsinainen Lapin vitamiinipommi! Kuusenkerkkä on lappilaiselta Arctic Warriorsilta ja makeutta kippikseen tuo torniolainen hunaja by Markku Mykkälä.

Nuotiokattilassa tulen yllä teitä odottaa valitsemanne keitto, jonka seurana on Tornionjokilaakson ohrarieskaa, voita, juustoa ja kurkkua.

Jälkiruoaksi Tornionjokilaakson anismunkit by Eila Koivisto ja vaahtokarkkeja, joita saa itse paistaa nuotiolla.

Ruoan jälkeen maistuu nokipannukahvi, joka valmistuu nuotion voimalla. Toisessa nokipannussa porisee kuuma vesi, josta syntyy teetä, mehua tai kaakaota. Vaahtokarkit sopivat muuten ihanasti myös kaakaoon!

Kotakahvitus tulen ympärillä

Makea 12€/hlö
Tornionjokilaakson anismunkit by Eila Koivisto ja vaahtokarkkeja, joita saa itse paistaa nuotiolla. Nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu. Vaahtokarkit sopivat muuten ihanasti myös kaakaoon!

Suolainen 12€/hlö
Paikallinen suolainen piirakka by E.Lakkapään konditoria, nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu, glögi.

Suolainen & makea 15€/hlö
Paikallinen suolainen piirakka by E.Lakkapään konditoria, Tornionjokilaakson anismunkit by Eila Koivisto, nokipannukahvi/tee/kaakao, mehu.

Kodan vuokraus

Kotaa voi vuokrata 30€/h.

Kodassa odottaa valmiina puut ja sytykkeet, mutta tuli pitää sytyttää itse ellei toisin sovita. Kodan vuokraus sopii omatoimiselle ryhmälle, joka ei tarvitse valmista nopeasti, vaan heillä on aikaa ja taitoa tehdä itse.

Nälkäpeli kodassa

49€/hlö
Minimi henkilömäärä 4 henkilöä.

Kolmen ruokalajin yllätysmenu, jonka kokkaatte te itse. Kodassa teitä odottaa raaka-aineet ja ohjeet, joiden avulla teidän pitää tiiminä valmistaa itse ruokanne nuotiolla.

Pidätämme oikeuden muutoksiin.