Farm&Paint – maalaa oma taulu

Maalaa oma taulu itselle tai lahjaksi. Tai ryhmänne voi toteuttaa yhteisen taideteoksen!

Maalaa oma taulu lempiväreilläsi tai anna taulu lahjaksi! Maalaaminen on terapeuttista ja oman lisänsä siihen tuovat eläimet, jotka saattavat myös haluta osallistua taiteen tekemiseen! Myös Paint&Wine on mahdollista.

Kesto 60 min. Ryhmävarauksen voit tehdä ryhmällesi. Ryhmävarauksen hinta on 200€/4 hlö + lisähenkilöt 50€/hlö. Ilmoita varauksen lisätiedoissa ryhmän koko.

Luovuuden puuskaan tarjoaa helpotusta yhteinen taide-elämys tunnelmallisessa ympäristössä maaseudulla. Luo oma taideteoksesi, anna joko oman luovuutesi virrata tai seuraa halutessasi annettuja ohjeita. Aiempaa osaamista ei tarvita, jokaisella on mahdollisuus kokeilla, toteuttaa ja antautua. Ohjaaja on mukana tarjoamassa tarvittaessa opastusta tarvikkeiden, värien ja tekniikoiden käyttöön.

Maalaaminen tarjoaa mukavan ja rauhallisen aktiviteetin ryhmälle, jossa inspiraation saa päästää valloilleen. Tiimille voidaan kehitellä myös yhteinen teema tai ryhmä voi luoda kokonaan yhteisen maalauksen, johon jokainen pääsee jättämään jälkensä.

Teoksissa käytetään Gouache eli ”guassi”-maaleja tai akryylimaaleja. Me hoidamme kaikki tarvikkeet, joten sinun tarvitsee tuoda vain itsesi! Teoksen saat lopuksi kotiisi.

Lahjaidea tai yhteistä tekemistä perheelle?

Tässäpä paras lahjaidea: osta lahjakortti perheelle Farm&Paint työpajaan, ja jokainen saa maalata oman taulun huoneeseensa! Taulu on ihana ja ikuinen muisto ja toki taideteoksen voi antaa myös lahjaksi.

Polttarit ja taulu huomenlahjaksi?

Jos etsit uutta ja erilaista tekemistä polttareihin Torniossa, Farm&Paint on teitä varten. Näissä polttareissa morsian tai sulhanen saa tehtävän: maalaa taulu huomenlahjaksi puolisollesi. Polttariporukasta jokainen saa myös maalata oman taulun. Halutessanne voitte tuoda omia juomianne, ja simsalapim, teillä on Paint&Wine-polttarit!

Lue lisää blogistamme: Farm&Paint – maalaa oma taideteoksesi