Farm&Paint – maalaa oma taulu

Taiteilija Satu Markkanen vetää Farm&Paint maalauselämyksiä Farmilla.

Maalaa oma taulu itselle tai lahjaksi taiteilijan ohjauksessa. Tai ryhmänne voi toteuttaa yhteisen taideteoksen!

Luovuuden puuskaan tarjoaa helpotusta yhteinen taide-elämys tunnelmallisessa
ympäristössä maaseudulla. Luo oma taideteoksesi, anna joko oman luovuutesi virrata tai seuraa halutessasi annettuja ohjeita. Aiempaa osaamista ei tarvita, jokaisella on mahdollisuus kokeilla, toteuttaa ja antautua. Ohjaaja on mukana tarjoamassa tarvittaessa opastusta tarvikkeiden, värien ja tekniikoiden käyttöön.

Maalaaminen tarjoaa mukavan ja rauhallisen aktiviteetin ryhmälle, jossa inspiraation saa päästää valloilleen. Tiimille voidaan kehitellä myös yhteinen teema tai ryhmä voi luoda kokonaan yhteisen maalauksen, johon jokainen pääsee jättämään jälkensä.

Teoksissa käytetään korkealaatuisia, turvallisia Gouache eli ”guassi”- tai akryylimaaleja tilanteesta riippuen. Me hoidamme kaikki tarvikkeet, joten sinun tarvitsee tuoda vain itsesi! Teoksen saat lopuksi kotiisi.

Ohjaajana taiteilija Satu Markkanen, Sadju
Hinta: Minimihenkilömäärä 5 hlö/180€, lisähenkilöt 15€/hlö

Lue lisää blogistamme: Farm&Paint – maalaa oma taideteoksesi

Lahjaidea tai yhteistä tekemistä perheelle?

Tässäpä paras lahjaidea: osta lahjakortti perheelle Farm&Paint työpajaan, ja jokainen saa maalata oman taulun huoneeseensa! Taulu on ihana ja ikuinen muisto ja toki taideteoksen voi antaa myös lahjaksi.

Polttarit ja taulu huomenlahjaksi?

Jos etsit uutta ja erilaista tekemistä polttareihin Torniossa, Farm&Paint on teitä varten. Näissä polttareissa morsian tai sulhanen saa tehtävän: maalaa taulu huomenlahjaksi puolisollesi. Polttariporukasta jokainen saa myös maalata oman taulun. Halutessanne voitte tuoda omia juomianne, ja simsalapim, teillä on Paint&Wine-polttarit!