Polttarit

Farmillamme on järjestetty paljon polttareita, ja hauskaa on ollut! Eläinpakopeli itsessään on jo loistava ohjelmanumero, mutta lisäksi voimme järjestää muutakin lisätoimintaa. Autamme polttariporukoita ideoimaan polttarisankarin mukaista ohjelmaa ja toteutamme mielellämme toiveita.

Tässä polttareihin sopivia esimerkkejä:

Eläinpakopeli – Pakopeli eläinten kanssa tallissa. Ratkaistessaan pulmia ja avatessaan lukkoja pelaajat vapauttavat pieniä eläimiä peliin. Katso hinta

Sulkakorutyöpaja

Villiyrttejä ja rummutusta – Tutustumme villiyrttien maailmaan ja keräämme luonnon antimia. Metsäretken jälkeen keräännymme tulen äärelle. Tulen voimalla valmistamme villiyrteistä juomaa ja voit nauttia rummutuksesta. Lopuksi luotte ryhmänä yhteisen musiikkiteoksen, jonka äänitämme teille ja sen voi halutessanne soittaa häissä. Teos voi myös olla vain morsiusparin korville tai se voi olla morsiamen lahja sulhaselle. Te voitte päättää. Ohjelma voidaan järjestää Farmilla tai Nivavaaran laella upeassa maisemassa.
Hinta 35€/hlö. Minimihinta 180e/tilausryhmä.

Metsäkylpy & Mindfulness – Yhdistämme metsäkokemukseen meditaatio- ja hengitysharjoituksia ja luomme yhteyden luontoon näkö,- kuulo-, haju-, maku,- ja tuntoaistin kautta. Halutessanne voimme laittaa morsiamelle mikin ja äänittää hänen hengitystään ja luoda sulhaselle huomenlahjaksi audion rakkaansa hengityksestä, hellistä kuiskauksista ja luonnon äänistä.
Hinta 35€/hlö. Minimihinta 180e/tilausryhmä.

Farm & Paint / Paint & Wine– Jokainen maalaa oman taulun. Morsian voi maalata huomenlahjan sulhaselle. Aiempaa kokemusta maalaamisesta ei tarvita, opetamme helppoja tekniikoita! Omia juomia voi nauttia.
Hinta 40€/hlö. Minimihinta 200e/tilausryhmä.

Maalaisolympialaiset – Näissä olympialaissa kisataan eri lajeissa, joissa teemoina ovat tieto, taito tai temppu. Näissä lajeissa ei voi ennalta arvata, kuka voittaa!
Hinta 20€/hlö. Minimihinta 180e/tilausryhmä.