Luokkaretki Torniossa

Järjestämme luokkaretkiä Farm Escape Torniossa – kysy tarjousta! Meille voi pelata eläinpakopelin, ruokailla suuressa kodassa ja tarjolla on myös muuta oheisohjelmaa valintanne mukaan. Tarjoamme maalais- ja luontoelämyksiä Tornion maaseudulla yhdessä kilttien eläintemme kanssa.

Luokka kannattaa jakaa kahteen ryhmään, joista toinen ryhmä pelaa eläinpakopelin ja toiselle ryhmälle järjestetään samaan aikaan muuta ohjelmaa. Sitten koko luokka ruokailee yhdessä ja ruokailun jälkeen ohjelmat toisin päin.

Luokkaretkiohjelma

  • Eläinpakopeli – Pakopeli eläinten kanssa tallissa. Ratkaistessaan pulmia ja avatessaan lukkoja pelaajat vapauttavat pieniä eläimiä peliin.
  • Maalaisolympialaiset – Näissä olympialaissa kisataan eri lajeissa, joissa teemoina ovat tieto, taito tai temppu. Näissä lajeissa ei voi ennalta arvata, kuka voittaa!
  • Metsäretki Nivavaaralle – Nivavaaran luontopolku vie vaaran laelle, jossa on laavu ja upeat näköalat Tornionjoen yli Ruotsiin. Nivavaaralle on 5 km matka, joten sinne täytyy olla autokuljetus.
  • Villiyrttejä ja rummutusta – Tutustumme villiyrttien maailmaan ja keräämme luonnon antimia. Metsäretken jälkeen keräännymme tulen äärelle. Tulen voimalla valmistamme villiyrteistä juomaa ja voit nauttia rummutuksesta ja joikaamisesta. Lopuksi luotte ryhmänä yhteisen musiikkiteoksen, jonka äänitämme teille muistoksi. Ohjelma voidaan järjestää Farmilla tai Nivavaaralla.
  • Mistä ruoka tulee? -työpaja, jossa paistetaan lettuja. Sitä ennen tosin etsitään munia, separoidaan maitoa, kirnutaan voita, jauhetaan jyviä, sytytetään tuli ja vasta sitten päästään paistamaan lettuja.
  • Metsäkylpy – Yhdistämme metsäkokemukseen meditaatio- ja hengitysharjoituksia ja luomme yhteyden luontoon näkö,- kuulo-, haju-, maku,- ja tuntoaistin kautta.
  • Itsepuolustuskoulutus
  • Erä- ja selviytymistaidot
  • Farm & Paint – maalaa oma taulu
  • Sulkakorutyöpaja

Ruokailu

Kotamme on 40-hengen kangaskota, ja kotaruokailu ja kahvitukset hoituvat myös. 

Allergiset eläinpakopelissä

Jos ryhmässä on allergisia, siitä kannattaa ilmoittaa etukäteen ja sovitaan eläinpakopelin suhteen järjestelyistä. Jos allergia on lievää ja vanhempien kanssa on sovittu, että lapsi voi osallistua pakopeliin, voimme tehdä järjestetelyjä, kunhan tiedämme etukäteen.

Allergisten kannattaa osallistua aina ensimmäiseen peliin, jolloin ilma on raikkain. Voimme laittaa oviin verkko-ovet, jotta ilma kulkee tallissa hyvin. Jos on esim. heinäallergiaa, voimme jättää tallista kuivan heinän pelin ajaksi pois ja tuulettaa hyvin ennen peliä. Jos on jokin tietty eläinallergia, kyseiset eläimet voidaan tarvittaessa jättää pelistä pois. .

Voisiko Farm Escape Tornio olla teidän luokalle paras luokkaretkikohde?

Kysy tarjous luokkaretkestä

Jos luokkaretki Farm Escape Tornioon kiinnostaa, laita sähköpostia osoitteeseen liisa.koivisto@farmescape.fi tai soita 050-4136469 ja kerro, minkä kokoinen luokka on kyseessä ja onko teillä kenties joku päivämäärä mielessä.