Myynnissä tai vuokrataan

Meillä on säännöllisesti myynnissä eri-ikäisiä pupuja, ankkoja, kyyhkyjä, kanoja ja kukkoja. Yleensä muistan tehdä niistä myynti-ilmoituksen Toriin, mutta en aina.

Pupuja myydään tai vuokrataan

Myynnissä on usein eri-ikäisiä kaneja. Kanit ovat risteytyskaneja ja niistä kasvaa noin 3-4 kg kokoisia, eli ne eivät ole kääpiökokoa.

Kesälampaita, kesäkanoja ja kesäpupuja

Kesäisin vuokraamme kesäpupuja, kesäkanoja ja lampaita. Myös lyhyemmät vuokraukset voivat onnistua.

Myydään kanoja ja kukkoja

Munivia kanoja tai nuorikoita sekä kukkoja.

Myydään tai vuokrataan kyyhkyjä

Myydään ja vuokrataan kyyhkyjä. Kysy meiltä kyyhkyjä vuokralle lähialueella esimerkiksi häihin ja muihin tapahtumiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Vuokrataan juhlateltta 9 m x 3 m

Valkoinen Lykke Premium juhlateltta. Laadukkaista materiaaleista valmistettu Lykke juhlateltta sopii jokaiseen tapahtumaan. Juhlateltta suojaa säältä niin ihmisiä kuin tarjottaviakin. Juhlateltta tarjoaa myös mukavan varjoisan paikan tapahtuman keskelle.

Vuokrataan puuteltta (2 hlö)

Helposti kuljetettava ja asennettava riipputeltta retkeilyyn. Teltta viritetään kolmen puun väliin roikkumaan. Telttaan mahtuu nukkumaan kaksi aukuista. Painoraja 200 kg.

Vuokrataan retkeilytarvikkeita, kuten nokipannuja

Vuokraamme myös nokipannuja esimerkiksi jos haluat lähteä Nivavaaran näköalalaavulle ja keitellä siellä nokipannukahvit. Nivavaaran näköalalaavun parkkipaikalle on meiltä vain 5 min ajomatka. Myös muuta retkeilytarviketta kannattaa kysyä meiltä vuokralle, esimerkiksi rinkkaa, telttaa jne.

Hautomakone

Vuokrattavana meillä on 20 kananmunan hautomakone (Octacon Eco).

Ole yhteydessä ja kysy lisää! liisa.koivisto@farmescape.fi, +358 50 413 6469