Myynnissä tai vuokrataan

Meillä on säännöllisesti myynnissä eri-ikäisiä pupuja, marsuja, ankkoja, kyyhkyjä, kanoja ja kukkoja. Yleensä muistan tehdä niistä myynti-ilmoituksen Toriin, mutta en aina.

Hääkyyhkyt

Kysy meiltä kyyhkyjä vuokralle lähialueella esimerkiksi häihin ja muihin tapahtumiin. Ota rohkeasti yhteyttä!

Pupuja tapahtumiin ja kesäpupuiksi

Kesäisin vuokraamme kesäpupuja. Pupun voi saada vuokralle myös lyhyemmäksi aikaa kuin koko kesäksi, jos pupuja on vapaana.

Juhlateltta 9 m x 3 m

Valkoinen Lykke Premium juhlateltta. Laadukkaista materiaaleista valmistettu Lykke juhlateltta sopii jokaiseen tapahtumaan. Juhlateltta suojaa säältä niin ihmisiä kuin tarjottaviakin. Juhlateltta tarjoaa myös mukavan varjoisan paikan tapahtuman keskelle.

Puuteltta (2 hlö)

Helposti kuljetettava ja asennettava riipputeltta retkeilyyn. Teltta viritetään kolmen puun väliin roikkumaan. Telttaan mahtuu nukkumaan kaksi aukuista. Painoraja 200 kg.

Retkeilytarvikkeita, kuten nokipannuja

Vuokraamme myös nokipannuja esimerkiksi jos haluat lähteä Nivavaaran näköalalaavulle ja keitellä siellä nokipannukahvit. Nivavaaran näköalalaavun parkkipaikalle on meiltä vain 5 min ajomatka. Myös muuta retkeilytarviketta kannattaa kysyä meiltä vuokralle, esimerkiksi rinkkaa, telttaa jne.

Hautomakone

Vuokrattavana meillä on 20 kananmunan hautomakone (Octacon Eco).

Ole yhteydessä ja kysy lisää! liisa.koivisto@farmescape.fi, +358 50 413 6469