Tykypäivä Tornio

Eläinpakopeli Farm Escape Torniossa on hauska ja tiimiyttävä ohjelmanumero yritysten työhyvinvointi- ja virkistyspäiville!

Pakohuoneessa teillä on tunti aikaa löydä viisaat päänne yhteen ja ratkaista tehtäviä, jotta saatte lukkoja auki ja pieniä söpöjä eläimiä kuten pupuja, ankkoja, kanoja ja kyyhkyjä vapautettua peliin. Tarvitsette havainnointia, ideointia, kokeiluja ja tiimityötä. Kaikki voivat osallistua, sillä mitään etukäteisosaamista ei vaadita ja pelitilasta pääsee pois koska tahansa. Jos esimerkiksi allergia vaivaa, peliä voi seurata tallituvan puolelta.

Eläinpakopelin lisäksi farmillamme järjestyy tykypäivän herkullinen kotaruokailu- ja kahvitus tunnelmallisesti tulen loimussa sekä myös muita ikimuistoisia ja ihania ohjelmapalveluita.

Miltä kuulostaa esimerkiksi intuitiivinen maalaus eläinten tai luonnon keskellä Farm&Paint -työpajassa, sulkakorvakorujen ja riipusten tekeminen itselle tai lahjaksi tai hyvinvointityöpajat? Voitte myös järjestää omaa ohjelmaa kuten mieleisiänne kokouksia tai koulutuksia joko kodassa elävän tulen äärellä tai tallituvassa sisätiloissa sekä sään salliessa jopa metsässä. Erilaisessa ja eri aisteja kutkuttavassa ympäristössä kokoukset ja koulutuksetkin tuntuvat hauskemmilta ja ihmiset rennommilta!

Jos ryhmänne on iso, voitte varata useampia peräkkäisiä pakopelejä. Kun toinen ryhmä pelaa, toiselle ryhmälle voidaan järjestää muuta ohjelmaa. Pelien välissä tarvitsemme noin 30 min aikaa pelin resetointiin, jolloin ryhmien on mukava ruokailla tai kahvitella kodassa yhtä aikaa yhdessä jutustellen ja ruoasta nauttien.

Kotaan mahtuu ruokailemaan jopa 40 henkilöä, olemme testanneet! Kyllähän silloin vieri vieressä ollaan, mutta jos se ei teitä haittaa, niin ei haittaa meitäkään. Myös omat juomat ovat sallittuja, ja monet yritykset tuovatkin esimerkiksi paikallisen Tornion panimon ruokajuomia mukanaan täydentämään menua. Mikäli tuotte omia juomia ja haluatte pitää ne kylminä, olkaa yhteydessä etukäteen, niin tiedämme järjestää niille viilennystä. Varsinkin hellepäivinä viileä juoma on pientä kivaa luksusta.

Jos luonnonläheinen ja eläimellinen tykypäivä voisi sopia teille, ole yhteydessä liisa.koivisto@farmescape.fi tai varaa pakopeli suoraan nettiajanvarauksestamme.

Kaikenlaisissa kysymyksissä ole rohkeasti yhteydessä. Ja jos heti tiedät, että tämä on teille sopiva juttu, ole yhteydessä ja kerro, minkä kokoinen ryhmänne on ja mitä haluaisitte päiväänne sisältyvän. Toivottavasti tykypäivästänne tulee legendaarinen!

liisa.koivisto@farmescape.fi
+358 50 413 6469