Kokoustila Farm Escape Torniossa

Kiinnostaako erilainen kokoustila Torniossa? Farmilla voit järjestää kokouksen suuressa kodassa elävän tulen ympärillä tai tallituvassa ja tallissa eläinten äärellä. Kesällä sään salliessa myös metsässä, vaaran laella tai kukkaniityllä!

Kysy tarjousta, ja suunnitellaan teille erilainen kokous!

Kodassa olet kuin eri maailmassa. Tulen ritinä rentouttaa ja hetken kruunaa nokipannukahvit tai nuotiotee.

Kokoukseen voi yhdistää ruokailun tai kahvituksen, eläinpakopelin tai muuta ohjelmaa, kuten esimerkiksi:

Villiyrttejä ja rummutusta – Tutustumme villiyrttien maailmaan ja keräämme luonnon antimia. Metsäretken jälkeen keräännymme tulen äärelle. Tulen voimalla valmistamme villiyrteistä juomaa ja voit nauttia rummutuksesta ja joikaamisesta. Lopuksi luotte ryhmänä yhteisen musiikkiteoksen, jonka äänitämme teille muistoksi. Ohjelma voidaan järjestää Farmilla tai Nivavaaralla.

Yhdistä kokoukseen villiyrttikoulutus. Suomen luonto on villiyrttien aarreaitta. Puna-apila on erityisesti naisten voimayrtti.

Metsäkylpy – Yhdistämme metsäkokemukseen meditaatio- ja hengitysharjoituksia ja luomme yhteyden luontoon näkö,- kuulo-, haju-, maku,- ja tuntoaistin kautta.

Metsäkylpy rentouttaa ja palauttaa sekä lisää luovuutta ja kohentaa mielialaa.

Farm & Paint – maalaa oma taulusi. Luo oma taideteoksesi, anna joko oman luovuutesi virrata tai seuraa halutessasi annettuja ohjeita. Aiempaa osaamista ei tarvita. Ohjaaja on mukana tarjoamassa tarvittaessa opastusta tarvikkeiden, värien ja tekniikoiden käyttöön. Myös omat juomat ovat sallittuja.

Jokainen voi toteuttaa oman taulun tai voitte luoda yhteisen taideteoksen esimerkiksi työpaikalle tai vaikka lahjaksi.