Varaa eläinpakopeli Farm Escape Torniossa

Kana päässä kaikkialle kulkenut kanamuija on joutunut hullujenhuoneelle ja antaa tehtäväksenne estää kanojen vallankumous. Onko tehtävä hullun höpinää vai onko ihmiskunta vaarassa joutua kanojen ohjailemaksi?

Kreisi Kanamuija pelattavissa Farm Escape Torniossa 1.11.2023 alkaen!

Eläinpakopeli Farm Escape Torniossa on tunnin mittainen peli, joka pelataan oman tiimin kanssa yhdessä pulmia ratkoen, lukkoja avaten ja pieniä söpöjä eläimiä peliin vapauttaen. Teillä on siis tunti aikaa selvittää mysteeri, saada kaikki lukot auki ja päästä tilasta ulos. Eläinpakopeli pelataan tallissa tiimin kanssa ja pelikavereina on tiimisi lisäksi oikeita eläimiä!

Pelin edetessä ja lukkojen auetessa pelaajat saavat karsinoiden ovia auki ja karsinoista vapautuu kilttejä pieniä eläimiä kuten esimerkiksi pupuja, ankkoja ja kanoja.

Pelin kesto on 60 min ja peli sopii 2-10 henkilölle. Eläinpakopeli sopii kaikenikäisille, myös lapsille vanhemman seurassa. Vihjeiden määrää ei ole rajoitettu, joten myös ensikertalaisilla ja lapsilla on mahdollisuus päästä ajoissa ulos.

Voit varata pelin Farm Escape Tornion ajanvarauskalenterista. Varauskalenteriin voi tehdä varauksia 24 h – 3 kk välillä. Jos haluat pelaamaan alle 24h kuluessa, soita +358 50 413 6469/Liisa.

Myöhemmäksi kuin 3 kk voi tehdä varauksia sähköpostilla: liisa.koivisto@farmescape.fi

Farm Escape Torniossa on kerrallaan vain yksi pakopeli, joka vaihtuu yleensä 1-2 kertaa vuodessa.

Peliin voi osallistua kerrallaan 2-10 henkilöä ja hinta määräytyy osallistujamäärän mukaan. Jos ryhmäkokosi on suurempi kuin 10 pelaajaa, voit tehdä useamman peräkkäisen varauksen. Sillä aikaa kun toinen ryhmä pelaa, toiset voivat viettää aikaa kodassa tai muiden ohjelmapalveluidemme parissa.

Katso hinnat
Lue blogista: Mikä on eläinpakopeli?

Kysyttävää? Laita viestiä Farm Escape Tornioon!