Kotaruokailu

Kotaruokailu tarjoaa erätunnelmaa elävän tulen äärellä. Suuressa tunnelmallisessa kodassa on mahdollista nauttia kotaemännän valmistamaa nuotioruokaa tai pelata Nälkäpeli, eli valmistaa ruoka tiiminä ohjeiden mukaan. Pelkkä kodan vuokraus onnistuu myös.

Kotamme on poromiesten perinteinen kangaskota, joten siellä on vain hieman lämpimämpi kuin ulkona. Tuli lämmittää jonkin verran ja kangasovi voidaan laittaa kiinni, mutta talvella on pukeuduttava lämpimästi. Kotaan mahtuu noin 20-30 henkilön ryhmä.

Vihreä kangaskota maastoutuu kuusivoittoiseen metsään. Isossa kodassa onnistuu suurenkin ryhmän kotaruokailu.
Kota sijaitsee pihapiirissä metsän reunalla.
Unkarilaisia pakopelaajia kotaruokailun jälkeen.
Kotaamme mahtuu noin 20-30 henkilön ryhmä, tarvittaessa jopa enemmän.

Kotaemännän nuotiomenut

Nuotioruokailu tunnelmallisessa kodassa elävän tulen ääressä on ikimuistoinen elämys. Kotaemäntä valmistaa teille unelmienne nuotiotarjoilun toiveidenne mukaan. Vaihtoehtoja on kotakahvituksesta aina täydellisiin kolmen ruokalajin menuihin, jotka sisältävät alkuruoan, pääruoan ja jälkiruoan. Saatavilla on myös hyvinvointimenu hyvinvoinnista kiinnostuneille. Erityisruokavaliot toteutetaan tilauksen mukaan.

Kotaemännän palvelut sopivat vähintään 8 henkilön ryhmille. Kotaemännän minimiveloitus on 250€ .

Folioon käärittyjä sämpylöitä hiilloksen ympärillä nuotiossa.
Täytetyt nuotiosämpylät valmistumassa hiilloksella.

Nälkäpeli

Jos teillä on aikaa ja haluatte jatkaa tiimityöskentelyä myös kodassa, mahdollista on myös Nälkäpeli. Silloin on teistä itsestänne kiinni, saatteko keitettyä nokipannukahvit tai valmistettua nuotioruokaa vai ette, sillä kodassa teitä odottaa raaka-aineet ja ohjeet, joiden avulla teidän itse pitää tiiminä valmistaa ruokanne. Siinä testataan jo todella yhteistyötä, varsinkin jos joukossa on nälkäisiä tai hätäisiä! 😉

Menuvaihtoehtoja on useita aina tikkupullista kolmen ruokalajin illallisiin. Kysy tarjousta!

Kahdeksan hengen tiimi Nälkäpelissä eli he kokkaavaat yhdessä ruokaa avotulella pakopelin jälkeen. Kotaruokailu pelinä!
Tekijäklubi pelasi Nälkäpelin ja sai yhteistyöllä aikaan upeita ruokalajeja avotulella!

Kodan vuokraus

Myös kodan vuokraus ilman tarjoilua onnistuu, jolloin siellä voi itse kokata mitä haluaa tai vaikka vain viettää aikaa elävän tulen ääressä. Tällöin hinta on 20€/h. Kodassa on kattavat ruoanlaittomahdollisuudet ja myös loimutus sekä savustus onnistuu. Kysy lisää ja voimme auttaa myös ideoimaan menuanne!

Ryhmäkuva yli kahdenkymmenen hengen kansainvälisestä porukasta kodassa tulen äärellä.
Ylitornion seurakunnan unkarilaisia vieraita kodassa syksyllä 2019.