Lemmikin lomahoito

Silloin tällöin meiltä kysytään kanien, marsujen, hamstereiden tai muiden pienten eläinten lomahoitoa, ja useasti se sopiikin meille. Ole siis yhteydessä, jos lemmikin hoitopaikka Torniossa on hakusessa.

Lemmikki asuu lomahoidon ajan omassa häkissään, jollei toisin ole sovittu. Huolehdimme eläimen päivittäisestä ruokinnasta sekä häkin puhtaanapidosta omistajan antamien ohjeiden mukaisesti. Kaneilla on omistajan luvalla myös mahdollisuus jaloitella päivittäin.

Hinta yhdelle kanille, marsulle tai pikkujyrsijälle 10€/pv tai 60€/vko. Alle kahden viikon hoitojaksot näillä hinnoilla, pidemmät jaksot voidaan sopia erikseen.

Sekä tulo- että lähtöpäivä lasketaan mukaan hoidon kokonaishintaan. Hintaan sisältyy tuoreruoka (esim. porkkana, omena) ja kuivikkeet (puru), muuten omat ruoat kuten heinä mukaan. Meilläkin on toki heinää, mutta varmempaa on käyttää samaa tuttua heinää, johon lemmikki on tottunut.

Laita sähköpostia liisa.koivisto@farmescape.fi tai ole yhteydessä soittamalla tai viestillä 050 413 6469. Jos emme vastaa puhelimeen, kannattaa laittaa viestiä. Kerro mikä eläin on kyseessä ja milloin tarvitsette hoitopaikkaa.

”Lemmikkihotelli” farmilla huolehtii lemmikistäsi, jotta voit lomailla rauhassa.