Lasten synttärit

Jos kaipaat ideaa eläinrakkaan lapsen syntymäpäiväjuhliin, lasten synttärit pakopelifarmilla eläinten kanssa voi olla se, mitä etsit.

Synttärit voi juhlia ilman pakopeliä tai pakopelin kanssa.

Eläinsynttärit ilman pakopeliä

Jollette halua pakopeliä synttäreille, voidaan järjestää eläimelliset synttärijuhlat, joiden kohokohta on eläinvieraiden vapautus. Tämä sopii varsinkin nuoremmille juhlijoille, joille pakopeli on liian vaikea. Tässä helpommassa versiossa juhlijat etsivät tallista avaimia ja koodeja, ja niitä löydettyään vapauttavat pieniä eläimiä juhlavieraiksi. Voimme myös piilottaa synttärisankarin lahjan talliin ja tallista löytyy myös lahjoja eläimille. Eläinten lahjoista paljastuu herkkuja eläimille, ja kun eläimet ovat saaneet herkkunsa on ihmisjuhlijoidenkin aika päästä tarjoilujen ääreen!

Hinta 160€, max. 10 hlö.
Kesto: Sama kuin pakopelin kesto, 1-1,5h
Tarjottavat: Voitte tuoda omat tarjottavat ja astiat tai tilata meiltä synttäritarjoilun 10€/hlö. Lisämaksusta synttärikakku.

Varaukset: Voitte varata nettiajanvarauksesta kuten pakopelin, mutta kirjoita Lisätietoihin: Eläinsynttärit ilman pakopeliä. Kirjoita myös minkä ikäinen synttärisankari on, montako hlöä on tulossa ja minkä ikäisiä, otatteko tarjoilun meiltä vai tuotteko omat tarjoilut, onko allergioita sekä tuotteko piilotettavan synttärilahjan.

Pakopeli ja synttäriherkuttelu

Synttäreitä voi juhlia pelkästään pelaamalla pakopelin, mutta halutessanne voitte varata pelin jälkeen herkkuhetken tallituvassa. Herkuttelun aikana on samalla mukava käydä synttärivieraiden kanssa läpi juuri pelattua pakopeliä.

Hinta: Pakopelin hinta + tarjoilu meiltä 10€/hlö (tai jos tuot omat tarjottavat sekä astiat, tallituvan/kodan vuokra 30€). Lisämaksusta synttärikakku.

Kesto noin 2h, joka sisältää pakopelin, eläinten paijausta + synttäriherkuttelun tallituvassa tai kodassa.

Varaukset sähköpostilla liisa.koivisto@farmescape.fi

Kenelle Farm Escape synttärit sopivat?

Pakopelisynttärit eläinten kanssa sopivat kouluikäisille lapsille, jotka osaavat jo lukea.

Kouluikäiset lapset pärjäävät pelissä usein hienosti vihjeiden avulla, sillä vihjeitä voi räätälöidä ryhmän mukaan. Usein lapset ovat erittäin nopeita kysymään vihjeitä, toisin kuin aikuiset, ja tekevätkin siksi samasta pelistä paremmat ajat! Teini-ikäiset tekevät usein kaikkein parhaita aikoja. Aikuiset sen sijaan tekevät hitaampia aikoja, mutta vähillä vihjeillä.

Alle kouluikäiset voivat osallistua peliin aikuisen/aikuisten kanssa tai pelinvetäjä voi tarvittaessa pelata peliä lasten kanssa tallissa. Ole yhteydessä ja kerro, minkä ikäiset lapset ovat kyseessä, niin kerron, miten voimme toimia.

Tarjoilu

Voimme järjestää tarjoilun puolestasi tai voit tuoda tarjoilut ja astiat itse. Jos järjestät tarjoilun itse, on tallituvan tai kodan vuokra 30€/h. Jos otat tarjoilun meiltä, tilasta ei peritä vuokraa.

Pakopelin jälkeen on kiva herkutella tallituvassa. Kuva: Jarkko Jaakola, Piktura

Synttäritarjoilu 10€/hlö

– pikkupitsoja
– minidonitseja
– sipsejä
– karkkia
– popcorneja
– keksejä
– mehua

Synttärikakku toiveiden mukaan 25-50€/kakku

Lisämaksusta on saatavilla synttärikakku sankarin toiveiden tai esimerkiksi lempieläimen mukaan.

Lasten synttäreiden varaaminen

Jos synttäreihin liittyy tarjoilu tai tallituvan vuokraaminen, varaa synttärit puhelimitse 050 413 6469 tai sähköpostitse liisa.koivisto@farmescape.fi.

Jos lapsen synttäreihin ei liity tallituvan vuokraamista tai tarjoilua meiltä, vaan se on vain pakopeli, voit varata pakopelin normaalisti nettiajanvarauksesta.

Pilkullinen poni Arabella tulee aina juhliin, jos luvassa on herkkuja!

Lue lisää blogistamme:

Lapsen synttärit pakopelifarmilla