Eläinjooga Farm Escape Torniossa

Joogaa eläinten kanssa tallissa joogaohjaaja Jaana Riston opissa. Joogan aikana tallissa on vapaana pupuja, kanoja, ankkoja ja kyyhkyjä. Eläinjooga sopii mainiosti esimerkiksi tyky-päivän tai pikkujoulujen ohjelmaksi.

Aikaisempaa kokemusta joogasta ei tarvitse olla, sillä tämä jooga sopii kaikille. Osallistujan ei tarvitse esimerkiksi olla hyväkuntoinen, sillä kaikki liikkeet voi tehdä myös tuolilla istuen. Tärkeintä joogassa on hengitys, ei liike.

Eläinjoogassa kannattaa olla mukavat vaatteet, joissa voi tehdä vartalon kiertoja, nostaa käsiä, kumartua, istua jne. Tallissa on syksystä kevääseen viileää, eli suosittelemme kerrospukeutumista. Siten voi lisätä tai vähentää vaatetta tarvittaessa. 

Kengät voivat olla lenkkarit tai tennarit tms. mukavat kengät, kunhan eivät ole parhaat kengät. Eläinten kanssa mikään ei kannata olla parasta, vaan sellaista, ettei haittaa, jos jotain likaantuu tai rikkoontuu. Emme vastaa vaatteille tai kengille aiheutuneista vahingoista.

Hinta:

180€/2-4 hlöä, lisähenkilöt 45€/hlö.

Varaaminen:

Voit tehdä varauksen Farm Escape Tornion ajanvarauskalenterista.

Lue paikallislehtien jutut eläinjoogasta:

Kanat ja puput ovat eläinjoogan apureita (Kotikulmilta, 5.11.2023)

Joogaa ankkojen kanssa Torniossa (Lounais-Lappi 2.11.2023)

Joogan aikana pienet eläimet saavat olla tallissa vapaana. Kyyhkyt lentelevät päiden yläpuolella ja niiden siipien ilmavirta tuntuu kasvoilla ja hulmauttaa välillä jopa hiuksia.

 

Joogan jälkeen voimme ottaa kuvia eläinten kanssa, halutessasi myös jooga-asennoissa.