Lapsen synttärit pakopelifarmilla

Jos kaipaat ideoita lapsen synttäreille, tässä olisi yksi: pakopelisynttärit eläinten kanssa. Millaiset lapsen synttärit pakopelifarmilla ovat ja kenelle ne sopivat? Otetaanpa siitä selvää!

Vuosien saatossa meillä on ollut monen ikäisten synttäreitä, niin aikuisten kuin lasten. Isommille lapsille pakopeli on sama kuin aikuisillekin, mutta lapsille annettavat vihjeet ovat usein selkeämpiä kuin aikuisille annettavat vihjeet. Lisäksi lapset ovat yleensä erittäin hyviä kysymään vihjeitä, ja he saattavat kysyä niitä joka toinen minuutti. Jolleivat he kysy vihjeitä, heille annetaan tarvittava määrä vihjeitä. Lapset ja nuoret suoriutuvatkin pelistä usein aikuisia nopeammin.

Pienemmille lapsille voidaan järjestää helpotettu pakopeli, joka räätälöidään heidän ikänsä mukaan. Helpoimmillaan kyse voi olla avainten ja eläinten lahjojen etsimisestä ja eläinten vapauttamisesta.

Eläimet ovat useimmille lapsille mieluisia synttärivieraita ja ne odottavat juhlijoita farmilla!

Millaiset pakopelifarmin lasten synttärit ovat? 

Pakopelifarmin lasten synttäreiden ohjelma on eläimellisimmästä päästä, sillä lapset saavat vapauttaa eläimiä mukaan pakopeliin. Lapsille kerrotaan, että he ovat vieraina eläinten valtakunnassa ja pakopeli pelataan eläinten ehdoilla, kiireettömästi ja eläimiä kunnioittaen. 

Farmille on hyvä saapua 15 min ennen pelin alkua. Pelinvetäjä antaa alkuohjeistuksen ja kertoo säännöt. Pakopeli kestää tunnin ja osallistujat saavat vihjeitä tarpeen mukaan, jotta pelistä selvitään tunnissa. Pelin jälkeen pelaajista otetaan ryhmäkuva eläinten kanssa ja halukkaat voivat vielä poseerata lempieläintensä kanssa ja silitellä niitä. Jos synttäreihin kuuluu tarjoilua, herkkujen kimppuun päästään pelin jälkeen.

Kenelle pakopelisynttärit sopivat? 

Lasten kaverisynttäreiksi pakopelisynttärit sopivat kouluikäisille lapsille, jotka osaavat lukea. Muita vaatimuksia pakopelaajille ei olekaan. Kouluikäiset lapset voivat pelata pakopelin keskenäänkin vihjeiden avulla. Aikuinen voi osallistua peliin tarvittaessa valokuvaajan roolissa, jolloin pelistä jää lapsille hauskoja muistoja, sillä innokkaat pelaajat eivät aina muista ottaa kuvia kesken pelin. Tarvittaessa pelinvetäjä voi myös olla pelissä mukana.

Ankkoja voi ruokkia kädestä tai heittelemällä niille herkkuja lattialle.

Milloin synttärit on mahdollista järjestää? 

Pakopelit pyörivät tilalla vuoden ympäri, joten pakopelisynttärit onnistuvat, olivatpa lapsen synttärit mihin aikaan vuodesta tahansa.

Kuinka aikaisin synttärit kannattaa varata? 

Synttärit kannattaa varata mahdollisimman aikaisin, varsinkin jos ne ovat sesonkina eli kesällä tai pikkujoulukautena. Jos synttäreihin liittyy tarjoilua, sitä tärkeämpää on varata ajoissa. Mitään aikarajaa, miten aikaisin varaus pitäisi tehdä,  ei kuitenkaan ole. Mitä aiemmin varaat, sitä todennäköisemmin saat ajan jonka haluat ja tarjoilun, jonka haluat. 

Paljonko pakopelisynttärit maksavat? 

Jos pelaatte vain pakopelin, hinta on normaalin pakopelin verran. Jos haluatte pelin jälkeen jatkaa tarjoilujen parissa, voitte vuokrata kotaa tai tallitupaa ja tuoda omat tarjottavat tai tilata meiltä tarjoilun.

Kuuluuko synttäreihin tarjoilua? 

Voit tuoda tarjoilut itse tai voimme järjestää tarjoilun puolestasi. Esimerkiksi Farm Escape Tornion perinteinen lasten synttäritarjoilu sisältää pikkupitsoja, minidonitseja, sipsejä, karkkia, popcorneja, keksejä ja juomaksi mehua.

Farm Escape Tornion perinteiset synttäritarjoilut.

Vaihtoehtona Farm Escape Torniossa on myös terveelliset lasten synttärit, jolloin tarjoilu sisältää coctailpiirakoita,  ruissipsejä, kasviksia ja dippejä, coctailtikkusiilejä, hedelmävartaita ja kotimaista mustikkamehua. 

Terveellisemmät synttäritarjoilut. Kuva: Farm Escape

Onko mahdollista tilata synttärikakku? 

Kyllä on, kunhan tilaus tehdään tarpeeksi ajoissa. 

Millaista palautetta olemme saaneet synttäreistä? 

“Kiitos aivan mahtavasta päivästä. Tyttöjen mukaan syntymäpäivä oli kaikkein paras mikä on koskaan ollut. Erityisesti he ja myös minä itse tykkäsimme eläinten mukana olosta ja Sinun henkilökohtaisesta ammattitaidosta sekä todella hienosta ohjauksesta ja koko tapahtuman hoidosta.”

“Syntymäpäivä Farmilla oli ihana ja erilainen. Parasta oli kun eläimet saivat olla vapaana ja niitä sai silittää ja pitää sylissä. Eläinten vapauttaminen oli kivaa. Tehtävät olivat hauskoja, osa tuntui hankalalta, mutta apua sai pyytämällä. Erityisesti poni oli suloinen.”

Jackrusselinterrieri Hertta rakastaa vieraita ja toivottaa kaikki tervetulleeksi häntä villisti vispaten!

Teksti: Liisa Koivisto

Lue lisää lasten synttäreistä pakopelifarmilla

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *