Pakohuonepelikokemuksia maatilalla, eläimet mukana pelissä

Keminmaalainen Jaana Rönkä on käynyt pakopelifarmilla pelaamassa kahta eri pakopeliä ja nyt hän kertoo, millainen kokemus pakohuonepeli eläinten kanssa maatilalla oli. Tässä Jaanan pakohuonepeli kokemuksia, olkaa hyvä!

Pakohuonepeli kokemuksia. Näillä "näyttelijöillä" oli oma uima-allas tallin nurkassa, missä ne kävivät räpistelemässä kesken pelin.
Näillä ”näyttelijöillä” oli oma uima-allas tallin nurkassa, missä ne kävivät räpistelemässä kesken pelin.

Mikä on pakohuonepeli?

Pakohuonepeli kokemuksia on tullut kartutettua elämän varrella kokonaiset kolme kertaa, ja nyt kun on päässyt hieman jyvälle, voisinpa sanoa, että nälkä kasvaa syödessä!

En ihmettele lainkaan niiden saavuttamaa suosiota. Peli etenee pulmia ratkomalla, onnistumisen tunteet tuovat suurta mielihyvää ja innostavat jatkamaan. Pelin aiheet vaihtuvat muutamia kertoja vuodessa, joten tehtävät eivät pysy samoina vuodesta toiseen.

Konsepti on kaikissa peleissä sama. Pelaajilla on suoritettavanaan tehtäviä ja jotta peli voi edetä, täytyy jokainen tehtävä ratkaista onnistuneesti. Ratkaistu tehtävä tavallaan johdattaa seuraavaan tehtävään.

Mikäli ratkaisua ei joihinkin tehtäviin löydy omin avuin, voi pelinhoitajalta pyytää vihjeitä.

Pakohuonepeli kokemuksia. Eläimet olivat kilttejä, eikä kukkokaan yrittänyt suojella haaremiaan pelaajilta
Eläimet olivat kilttejä, eikä kukkokaan yrittänyt suojella haaremiaan pelaajilta 🙂

Pakohuonepeli Torniossa

Ensimmäinen pelikokemus oli perinteisempi peli pikkujouluissa. Kaksi seuraavaa kertaa pääsin pelaamaan maatilapakohuonepeliä; ei niin perinteisessä ympäristössä, vaan hevostallissa!

Keminmaasta vajaan tunnin verran ajeltuamme, saavuimme idylliseen maalaismaisemaan. Navigaattori ohjasi meidät aivan tavallisen maalaistalon pihaan.

En tiedä mitä odotin, ehkä jotain hallirakennusta tai muuta vastaavaa. Mikäli kyltti ei olisi kertonut meidän olevan perillä, olisimme varmasti olettaneet olevamme eksyksissä.

Vastaanotto oli iloinen, ja erinomainen asiakaspalvelu tekikin suuren vaikutuksen! Ihan ensimmäiseksi, ennen pelipaikalle siirtymistä ja pelin aloitusta kävimme läpi käytäntöjä ja sääntöjä.

Pakohuonepeli kokemuksia. Torniossa maatilalla pelattavan pakohuonepelin tavoitteena on vapauttaa eläimet karsinoista talliin, ja ratkaista viimeinen tehtävä joka mahdollistaa tallista ulos pääsyn.
Torniossa maatilalla pelattavan pakohuonepelin tavoitteena on vapauttaa eläimet karsinoista talliin, ja ratkaista viimeinen tehtävä joka mahdollistaa tallista ulos pääsyn.

Eläimet tuovat peliin oman taikansa

Kummallakin kerralla pelin alku toistui samalla tyylillä: Päätöntä säntäilyä sinne tänne, eläinten ihastelua ja ensimmäisen vihjeen etsimistä. Aivot raksuttivat niin mahdottomasti ja puheensorina täytti tallin, kun yritimme keksiä miten pääsisimme pelissä alkuun.

Aina kun saimme ratkaistua tehtävän ja karsinan lukon auki, vapauttamamme eläimet tuottivat suurta riemastusta. Aikaa tuhlaantui eläinten silittelyyn ja ihasteluun, mutta eläimethän ne ovatkin tämän pelin ”suola”.

Kummassakin pelissä jouduimme kyselemään vihjeitä useita kertoja. Kiitos vinkkien, kumpikin peli suoritettiin onnistuneesti läpi ja pääsimme ulos tallista.

Kokemus oli kyllä täysin uniikki. Samalla kun aivot yrittivät ratkaista pulmia, eläimet tallissa veivät osan huomion pelaamisesta. Ne suorastaan kutsuivat paijailemaan ja höpöttelemään niille.

Pakohuonepelin eläimet olivat erittäin kesyjä, uteliaita ja energisiä. Iloisesti ja rennosti puuhastelevat, hyvin hoidetun näköiset eläimet olivat todella ilo silmälle!

Pakohuonepeli kokemuksia. Ensimmäisen pakohuonepelin päätyttyä saimme silitellä ja sylitellä pikku kilejä. Pari vuotta myöhemmin pelattuani peliä uudelleen, kilit olivat kasvaneet jo aikuisiksi vuohiksi.
Ensimmäisen pakohuonepelin päätyttyä saimme silitellä ja sylitellä pikku kilejä. Pari vuotta myöhemmin pelattuani peliä uudelleen, kilit olivat kasvaneet jo aikuisiksi vuohiksi.

Pelissä mukana oli seuraavat eläimet:

  • Hevosia/poneja
  • Kanoja/kukko
  • Ankkoja
  • Kaneja
  • Vuohia
  • Kyyhkyjä
  • Viiriäisiä

Tekemistä Torniossa

Mikäli etsit tekemistä Torniossa tai lähettyvillä, maatilalla pelattava pakohuonepeli on taatusti mieleenpainuva kokemus! Lahjakortti peliin on myös erinomainen ja mieleenpainuva lahjaidea!

Pakohuonepelin hinnat näet täältä

Ja tästä pääset varaamaan peliaikaa.

Teksti ja kuvat: Jaana Rönkä, Dogium

Ensimmäinen pakohuonekokemus

Ensimmäinen pakohuonekokemus Tornion maaseudulla Farm Escapessa eläinten kanssa. Lue ensikertalaisen kokemuksia pakohuonepelistä.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *