Farm&Paint – maalaa oma taideteoksesi

Onko haaveissasi ollut joskus maalata oma taulu? Tai kenties antaa lahjaksi jotakin ainutlaatuista ja itse tekemää? Farm Escapessa Torniossa voit nyt toteuttaa tämän haaveesi.

Maalaa oma taulu farm&paint tapahtumassa. kuvassa ihminen maalaa taideteosta ja pupu katselee vieressä.
Farm&Paintin voi kokea yhdessä eläinten kanssa, mikäs sen hauskempaa kuin uteliaat pörröiset mallit!

Mikä on Farm&Paint?

Farm&Paint on matalan kynnyksen taide-elämys, jossa pääset itse kokeilemaan taulun maalaamista. Aikaisempaa osaamista maalaamisesta, piirtämisestä tai muusta taiteellisuudesta ei vaadita, jokainen voi nauttia väreistä, kuvioista ja uuden oppimisesta aiemmasta kokemuksesta riippumatta. Mukana on ohjaaja, joka auttaa tekniikassa ja välineiden kanssa ja luo halutessanne esimerkkimaalauksen, jonka vaiheita seuraamalla voit luoda oman versiosi teoksesta. Tarjoamme kaikki tarvittavat välineet, joten sinun ei tarvitse tehdä elämystä varten mitään erillisiä taidehankintoja ja lopuksi saat taideteoksesi mukaasi.

Maalaa taulu taiteilijan ohjauksessa

Oletko koskaan miettinyt, että olisi mukava kokeilla maalaamista? Mutta maalauskurssille ilmoittautuminen tuntuu liian isolta kynnykseltä ja itsekseen kokeillessa kaikkien välineiden ostaminen tulee äkkiä kalliiksi, varsinkin jos et ole ihan varma mitä kaikkea ostaa, öljymaaleja vai akryyleja, vesiväreja vai guasseja? Mihin niitä tinnereitä ja tärpättejä käytetään ja miten? Eikös se ole myrkyllistäkin? Millaista pohjaa tässä kannattaa käyttää? Siveltimistäkin tipahtelee kaikki karvat. Ja jostain syystä sitten maalatessa väreistä tuntuu tulevan ruskeaa mössöä, eikä ne kaikki ihanat eri sävyt erotu lainkaan mitkä hetki sitten kankaalle sipaisit.

Ei hätää! Meillä on ratkaisu. (Tästähän tuli aivan kuin ostostv:n mainos, odottakaapas kun pääsen sanomaan ”eikä siinä vielä kaikki”.)

Vitsit sikseen. Farm&Paint elämys perustuu koko ajan suosiotaan nostattavaan Paint&Wine ilmiöön, jossa joku taho järjestää maalausvälineet, -telineet ja tilan ja asiakkaan vastuulle jää vain saapua paikanpäälle oman viinipullonsa kanssa ja maalata sydämensä kyllyydestä. Myös Farm&Paintin yhteydessä voitte ennakkoon sovittaessa tuoda omat ”vaapukkamehunne” ja nauttia taiteen luomisesta lasillisen kera, mikäli olette aikuisella porukalla liikenteessä.

Tarkoitus elämyksellä on tarjota jokaiselle mahdollisuus kokeilla ja luoda taidetta. Taide-elämys varataan omalle porukalle, joten se on yhdessä oloa ja yhdessä tekemistä, vaikka jokainen työstääkin omaa teostaan. Elämyksestä voidaan luoda juuri sinun ryhmällesi sopiva ja toiveita otetaan aina vastaan. Maalaustaiteen tekniikat ja välineet tunteva ohjaaja auttaa ja opastaa pattitilanteissa ja ryhmässä maalaaminen ruokkii luovuutta jo itsessään.

Kuvassa maalattu taulu, värejä ja siveltimiä.
Tarvittavat välineet maaleista ja siveltimistä taulupohjiin hoidetaan talon puolesta. Sinä tuot vain itsesi.

Päästä luovuutesi valloilleen

Ihmiset kokevat luovuuden heräävän erilaisista asioista, toisille riittää paperi nokan eteen, toiset kaipaavat selvempiä ohjenuoria. Väitämpä kuitenkin, että jokaikinen voi kyetä nauttimaan maaleilla sotkemisesta ja jonkin uuden luomisesta. Kokemus voidaan muotoilla monella eri tavalla. Voitte ryhmän kanssa esimerkiksi:

  • ottaa yhteisen aiheen, josta luotte omat versionne,
  • seurata askel askeleelta ohjaajan maalausta,
  • kokeilla kykyjänne elävän mallin kanssa (tarjolla on monenkirjavaa otusta pupuista poneihin ja ihmismallikin tarvittaessa järjestyy),
  • luoda yhteisen suuren maalauksen vaikka työpaikan seinää koristamaan
  • luoda täysin omat, uniikit esittävät tai abstraktit teokset
  • ottaa oman kodin tai työpaikan sisustuksen värit huomioon ja maalata tilaan sopivan, personoidun sisustustaulun
Kuvassa ihminen maalaa pupu sylissä.

Nauti hetkestä, älä ota paineita

Tärkeintä on olla tässä hetkessä ja päästää irti kriittisyydestä, liiallisesta perfektionismista ja ”valkoisen paperin pelosta”. Teit sitten esittävää teosta valokuvasta, elävästä mallista tai mielesi syvistä sopukoista tai abstraktin värien ja muotojen harmonisen sekasotkun, tuloksena on jotain sinua itseäsi. Älä pelkää läntätä maalia kankaalle, älä pelkää ettet osaa, vaan nauti nyt ja nauti teoksestasi vielä pitkään jälkeenkin.

Toivottavasti Farm&Paint elämyksen jälkeen pystyt heittäytymään tulevaisuudessakin vieraiden ja ehkä pelottavienkin asioiden pariin ja huomaat, että sinä kyllä pystyt luomaan jotain kaunista, jotain merkityksellistä ja jotain ainutlaatuista.

Innolla odotamme, mitä yhdessä pääsemme luomaan!

Lue lisää ja katso hinnat: Farm&Paint – maalaa oma taulu

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *