Joulu Lapissa – pakohuone eläinten kanssa on MUST

Joulu Lapissa tarjoaa elämyksiä, joita et löydä mistään muualta. Erityisesti Lapin luonto, ihmiset ja eläimet ovat syitä miksi tänne tullaan. Moni tulee myös meille tänne Farm Escapeen Tornion maaseudulle pelaamaan ainutlaatuista jouluista pakopeliä eläinten kanssa.

Kuvassa Farm Escapen talli, jossa eläimet asuvat.
Mitä näiden ovien takaa löytyykään?

Pakopeli jouluna Tornion maaseudulla

Olet tullut pitkälle päästäksesi tähän pisteeseen.

Joulu Lapissa on monen ihmisen haave. Kukapa ei haaveilisi valmiista joulusta kauniissa maisemissa irti arjen vaatimuksista. Oranvanpyörää täällä ei ole. Meillä on tarjota mukavaa yhteistä ajanvietettä perheen kanssa rennossa tunnelmassa. Täällä Farm Escapessa Torniossa pääset joka joulu pelaamaan uutta jouluista pakopeliä eläinten kanssa. Maaseutu, eläimet ja arvoituksien ratkaisu on yksi harvoista kokonaisuuksista, jota ei ole tarjolla tällaisenaan kuin täällä meillä. Peli pelataan tallissa yhdessä eläintemme kanssa. Eikö kuulostakin mielenkiintoiselta?

Astu talliimme ja anna ajatuksen lentää. Eläimemme toivottavat sinut tervetulleeksi.

Tallissa on lampaita, pupuja, kanoja, kukko, ankkoja, kyyhkyjä ja kalkkunoita.

Peliaikoja on lähes joka päivä, myös jouluaattona, joulun pyhinä ja uudenvuodenaattona. Moni viettää joulua Meri-Lapissa joko sukulaisten luona tai lomakohteissa, ja haluaa tulla maatilapakopeliin pyhien aikaan, jolloin on mukava olla yhteistä mieleenpainuvaa tekemistä. Toki kannattaa tehdä varaus ajoissa, sillä jollei varauksia ole, saatamme sopia muita menoja eikä lyhyellä varoitusajalla pääse enää pelaamaan. Olemme avoinna nimittäin vain tilauksesta. Jos siis todella haluat pakopeliin eläinten kanssa, pelin varaaminen on ensimmäinen asia, mitä kannattaa tehdä, kun matkakohteesi varmistuu! Pelin pääset varaamaan tästä.

Lue lisää pakopelistä.

Mahdollisuus myös maalata oma taulu

Olet luova! Kyllä, usko tai älä. Maalaa sielunmaisemasi, rakkaat värisi tai pura koko vuoden turhaumat kankaalle. Meillä tämä onnistuu Farm&Paint elämyksessä. Et tarvitse mitään aikaisempaa kokemusta maalaamisesta etkä tarvitse myöskään mitään välineitä, kaikki on valmiina täällä. Elämys voidaan viettää myös teemalla Paint&Wine, jolloin voit tuoda mukana omat juomasi ja maalata. Ohjaaja on mukana ja apunasi koko prosessin ajan. Unohda siis rajoitukset ja varaa oma Farm&Paint elämys.

Lue lisää Farm&Paintista.

Pupu maalattujen taulujen keskellä.
Farm&Paint elämyksestä oma taulu mukaan.

Täyställinki poroa vatsaan

Meiltä voit varata myös ruokailun ryhmällesi. Ruokailu tapahtuu aidossa poromiesten käyttämässä kodassa elävän tulen äärellä. Vaikka rakastammekin eläimiä, suosittelemme maistamaan Lapin äijän porokeittoa nuotiolta. Herkullista, nam! Muita vaihtoehtojakin toki löytyy, jos vesi ei vielä tuosta herahtanut kielelle. Erinomaisia vaihtoehtoja ovat myös Täyställinki lohi tai kasvis. Mikäli et vielä ole saanut jouluista riisipuuroa niin sitäkin meiltä löytyy. Kaikkiin annoksiin sisältyy tietenkin jälkiruoat, juomat ja lisukkeet.

Lue lisää menustamme.

Pariskunta nauttii porokeittoa kodassa aidon tulen äärellä.
Porokeittoa kodassa nuotiolla.

Missä voit laittaa pään tyynyyn?

Arvostamme hyviä yöunia, sillä ilman niitä rentoutuminen jää puolitiehen. Onneksi Meri-Lapin alueelta löytyy paljon hyviä majoitusvaihtoehtoja. Hotellimajoituksia, leirintäaluetta sekä muuta majoitusta löytyy esimerkiksi TornioHaparanda, AavasaksaLapland, Visit Meri-Lappi sekä Visit Kemi -sivuilta. Lumilinna-ajatuksesta kiinnostuneille hyvä vaihtoehto on ympärivuotinen lumilinna.

Nähdään pian!

Kati Kurth, digiassari

Blogin artikkelin kirjoittaja on Kati Kurth.

Toimin harjoittelijana Farm Escapessa digitaalisen markkinoinnin parissa (koulutusohjelma Digiassari, Lapin AMK). Yrittäjien asiat ovat sydäntäni lähellä. Olen työskennellyt pitkän urani hyvinvointiteknologian parissa ja nyt haaveilen omasta yrittäjän polusta. 

Vapaat peliajat näet ajanvarauskalenterista, josta voit myös varata peliajan.

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *