Pikkujouluissa arkihuolesi kaikki heitä

Joulu tulossa. Lahjat hankkimatta. Töissä kova kiire. Joka vuosi se vaan tulee ja yllättää. Jätä tänä vuonna kaikki arkihuolet hetkeksi taaksesi ja tule meille farmille Meri-Lappiin viettämään pikkujouluja. Meillä pääset virittäytymään kiireettömään joulun aloitukseen ainutlaatuisella jouluisella pakopelillä. Loistava idea pikkujouluksi tai mihin tahansa tilaisuuteen/ ajanviettoon. Tervetulleita ovat ystäväporukat, perheet tai mitkä vaan porukat.

Tiimityöllä pakopelin pelaaminen onnistuu. Kuvassa aikuinen ja kolme lasta, jotka ovat juuri ratkaisseet pakopelin pikkujouluissa Meri-Lapissa.
Onnistumisen riemua! Yhteistyöllä tehtävät ratkeavat!

Ainutlaatuinen pikkujoulu Meri-Lapissa

Pakopeli on aina ainutlaatuinen elämys. Meillä farmilla on aina joka joulu uusi pakopeli. Peli pelataan eläinten kanssa. Whaaaat? Kuulostaako mielenkiintoiselta? Kyllä. Sitä se on. Aikaisempaa kokemusta ei tarvita ja mikä parasta peli sopii kaikille, vauvasta vaariin.

Yhdessä eläinten kanssa

Maatiloilla joulu tulee myös eläimille. Ennen vanhaan jouluna eläimiä muistettiin erityisillä herkuilla, jotta eläimetkin saivat tuntea ja huomata, että erityinen aika on käsillä. Eläimet rakastavat herkkuja ja huolenpitoa. Pelin aikana voit paijata eläimiämme. Ne rakastavat sitä! Oleminen eläinten kanssa laskee tutkitusti stressitasoa, vaikka käsillä olisi visainenkin tehtävä. Esimerkiksi pelkkä eläimen silittely saa meissä aikaan rentoutumista ja rauhoittumista.

Perhe ruokkii ja silittelee eläimiä pikkujouluissa Meri-Lapissa.
”Mahtavia nämä vieraat täällä tallissa. Toivottavasti he viipyvät vielä pitkään. On mahtavaa olla vapaana sekä saada rapsutusta yllin kyllin. We love it.”

Tässä ja nyt

Eläimet elävät tässä ja nyt. Siksi juuri sinun kanssasi pelattu peli on parasta mitä he tietävät. Olet heille avain vapauteen tai ihanaan namipalaan. Hevosen hirnahtelua, kanojen kaakatusta, iloisia eläimiä ja hyvää joulumieltä. Tässä hetkessä on mahdollista kokea maaseudun tunnelmaa ja eläinten kanssa läsnäoloa – elämä on tässä ja nyt. Nykyään niin moni ihminen on ajautunut kauas maatiloista ja eläimistä. Täällä pääset kokemaan tätä ainutlaatuista yhteyttä aitoihin, tässä ja nyt hetkessä eläviin karvaisiin ystäviimme. Lue lisää ajatuksia pikkujoulublogistamme.

Perhe eläinten kanssa pakopelihuoneessa.
Pikkujoulut Meri-Lapissa tässä ja nyt joulutunnelmissa.

Huolehdimme myös sinusta

Meillä myös ihmisistä pidetään hyvää huolta ja haluamme tarjota juuri teille mahdollisuuden myös elämykselliseen kotaruokailuun. Kuinka hyvältä maistuukaan vaikka lämmin porokeitto jouluisen pakopelin jälkeen. Puhumattakaan herkullisesta jälkiruoasta! Ruokailu aidon kotatulen ääressä parhaassa seurassa! Kotiin palatessasi olet yhtä ainutlaatuista kokemusta rikkaampi ja vieläpä vatsa täynnä, joten ei muuta kuin fiilistelemään ja kokemuksia jakamaan!

Katso pikkujoulupaketit ryhmille sekä pikkujoulumenumme.

Lahjakortti joululahjaksi

Niin, sitten oli vielä se joululahjapulma. Voit helposti muistaa työntekijöitä, läheisiä, ystäviä tai naapureita eläimellisellä elämyksellä ja ainutlaatuisella lahjalla Farm Escapen pakopeliin. Valittavanasi on eri hintaisia lahjakortteja, joten jokaisen budjetille löytyy varmasti sopiva summa.  

Nähdään farmilla jouluisen pakopelin merkeissä! 

Blogin artikkelin kirjoittaja on Kati Kurth.

Toimin harjoittelijana Farm Escapessa digitaalisen markkinoinnin parissa (koulutusohjelma Digiassari, Lapin AMK). Yrittäjien asiat ovat sydäntäni lähellä. Olen työskennellyt pitkän urani hyvinvointiteknologian parissa ja nyt haaveilen omasta yrittäjän polusta. 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *