Tonttuilua pakopelifarmilla

Blogin kirjoittaja: Liisa Koivisto, Farm Escape Tornio

Tonttuna tallissa

Marraskuun alusta alkaa pakopelifarmilla pikkujoulusesonki, ja se on ihanaa. Meillä pikkujouluja voi viettää eläinpakopelineläinjooganmaalauksen tai vaikka itsepuolustuksen parissa. Mutta jos et pääse meille Tornion maaseudulle, ei hätää! Meillä on tarjota tähän ratkaisuksi murhamysteeri, jonka voit järjestää missä vain! Joten jos pikkujoulut ovat vielä suunnittelematta, nou hätä. Hyvin ehtii vielä!

Rakastan joulua ja joulun odotusta. Käytän tonttulakkia pipona, jonka pistän päähän kun menen talliin. Meillä on onneksi tallikuisti, josta lähdemme talliin tai pihahommiin, ja kaupunkikuisti, josta lähdemme kaupunkiin. Kunhan siis tonttulakki on tallikuistin puolella, ei tule vahingossa lähdettyä se päässä kaupunkiin päivätöihin tai luottamustehtäviin. Saattaisi tonttulakki tosin piristää ihmisiä toimistolla tai valtuustonkokouksessa!

Tonttulakki voi lämmittää ihan yhtä hyvin kuin pipo. Voisin käyttää tonttulakkia joka päivä jos kehtaisin. Ehkä sitten mummona kehtaan!

Kun käyttää tonttulakkia pipona, on joka päivä pikkujoulut. Pomoni tosin totesi palaverissa, että henkisesti voi viettää pikkujouluja vaikka ihan joka päivä. Miten loistava uutinen meille, jotka hyräilemme joululauluja vuoden ympäri!

Tonttulakit ovat jo käyneet pesukoneessa, sillä kun viettää paljon aikaa kana päässä, joskus sh*t happens. Pyrin kuitenkin vieraat ottamaan vastaan puhdas tonttulakki päässä ja ilahdun aina, jos vieraillakin on tonttulakit! Se on ehdottomasti sallittua, mutta ei pakollista. Meille voi tulla juuri sellaisena kuin on. Tosin en suosittele parhaissa ja kalleimmissa vaatteissa tulemista, sillä kuten sanottua, eläinystävien kanssa sh*t happens.

Marraskuun puolivälissä valosta saa nauttia päivisin vielä monta tuntia.

Saako eläinpakopelissä tonttuilla?

Riippuu siitä, mitä tonttuilu kenellekin tarkoittaa! Jos se on villiintymistä, niin e-hei, se ei ole sallittua eläinten lähettyvillä. Mutta jos se on iloista mieltä ja hauskanpitoa, niin saa ja se on suotavaa! Monesti eläinpakopeli on yritysryhmille pikkujoulujen ensimmäinen aktiviteetti, josta voi sitten halutessaan jatkaa riehakkaampaan pikkujoulun viettoon.

Pakopeli eläinten kanssa antaa teille mahdollisuuden päästä tunniksi kuin eri maailmaan ja kokemuksesta riittää varmasti juteltavaa pitkäksi aikaa. Pelin aikana kannattaa iloita yhdessä onnistumisista ja kehua kavereita, niin saatte vielä ihanampia yhteisiä muistoja. Pelin jälkeen otamme ryhmäkuvan ja halutessanne voitte ottaa myös selfieitä eläinten kanssa. Kuka uskaltaa pitää kanaa päässä? Entä kuka haluaa pupun syliinsä? Kuka haluaa rapsuttaa lammasta?

Pikkujouluissa märehtii vain lammas! Maailman murheet unohtuu, kun ympärillä touhuavat suloiset eläimet.

Mediaakin pyörähti pakopelifarmilla

Laitoin lehdistötiedotteen eläinjoogasta medialle, ja se poiki kaksi lehtijuttua! Ihanaa! Eläinjooga sopii loistavasti pikkujoulujen ohjelmanumeroksi eikä haittaa mitään vaikka pää ei kääntyisi ja selkäkin olisi kuin rautakanki. Joogaopettaja Jaana Risto nimittäin lupaa, että tämä jooga sopii kaikille, ja kaiken voi tehdä myös tuolilla istuen! Jokainen siis tekee liikkeitä itselleen sopivalla tavalla ja tärkeintä on muistaa hengittää. Hengittämistä suosittelen toki kaikille muutenkin. 😉

Jutut pääset lukemaan täältä:

Kanat ja puput ovat eläinjoogan apureita (Kotikulmilta, 5.11.2023)

Joogaa ankkojen kanssa Torniossa (Lounais-Lappi 2.11.2023)

Tonttulakki päässä mainosten jakoon

Pikkujoulusesonki on monelle yritykselle vuoden tärkeimpiä sesonkeja, niin myös meille. Tänä vuonna innostuin tekemään joulumainoksen, jota koitan jakaa lähiseudulle. Kunpa vain pakkaset vähän laantuisivat, niin olisi mukavampi jakaa mainoksia! Kun pakkanen hipoo pariakymppiä, sitä miettii, olisiko ne somemainokset kuitenkin riittäneet… Mutta ei, ei ne riitä, päätin minä. Haluan tavoittaa myös somesta poissaolevat ihmiset! Joten ei muuta kuin töppöstä toisen eteen ja tonttulakin karvaisin ja lämpimin versio syvemmälle päähän. Ihmisten pitää saada tietää Kreisistä kanamuijasta.

Auta pientä maaseutuyritystä ja kerro joulupakopelistä kavereille!

Jos haluat auttaa tätä kreisiä yrittäjää levittämään sanomaa joulupelistä, kerro tutuille eläinpakopelistä tai tykkää ja jaa somessa julkaisujamme. Jos olet todella innokas auttamaan, voit ladata mainoksen täältä​ ja viedä sen lähikauppaasi tai vaikka työpaikan ilmoitustaululle tai kahvipöytään. Olen kiitollinen kaikesta avusta!

Lahjakortit ajastettuna ja omalla viestillä

Tein myös uuden lahjakorttikaupan,​ josta lahjakortit voi myös ajastaa lähtemään haluamaan päivänä haluamaansa sähköpostiosoitteeseen! Kuinka siistiä! Tämä ominaisuus varmasti helpottaa joulukiireitä tai syntymäpäivien muistamista varsinaisena päivänä. Lahjakorttiin voi myös kirjoittaa henkilökohtaisen viestin lahjan saajalle.

Tonttuilu jatkuu…

…loppiaiseen asti, sillä sinne asti meillä kestää pikkujoulusesonki. Farm Escape Tornio on tilauksesta avoinna myös joulun ja uuden vuoden pyhinä. Pelivaraukset kannattaa toki tehdä ajoissa, jotta emme varausten puuttuessa sulje kalenteria ja keksi itsellemme muuta ohjelmaa.

Yllättävän monet muuten viettävät pikkujouluja vasta tammikuussa. Joko sulla on pikkujoulut suunnitteilla tai kalenterissa?

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *