Pakohuone lasten kanssa Farm Escapessa

Meille ovat tervetulleita kaikenlaiset ja kaikenikäiset lapset! Farm Escapen pakohuone lasten ja eläinten kanssa on aina ainutlaatuinen elämys, johon ei tarvita valmista käsikirjoituksia. Asiat tapahtuvat omalla painollaan lasten ehdoilla.

Lapsi halaa hevosta pakohuoneessa Farm Escapessa.
Kaikki lapset tervetuloa!

Lapsen persoona ja ikä

Olipa lapsesi sitten vilkas, ujo, puhelias, jotakin rajoitteita omaava tai millainen vaan, niin meille on aina tervetullut. Tule siis sellaisena kuin olet! Meillä ei ole myöskään mitään vaatimuksia sille, mitä kenenkin pitäisi pelin aikana tehdä. Mukana voi vain hengata, ratkoa arvoituksia, ihastella eläimiä tai vaikka vain istuskella penkillä. Mikään este ei ole myöskään tulla ihan uuden perheenjäsenen kanssa. Meillä on käynyt myös lähes vastasyntyneitä, joiden hoito pelin aikana onnistuu. Pakohuone on suunniteltu niin, että tilasta pääsee tarvittaessa poistumaan kesken pelin.

Eläimet ja lapset

Kaikki eläimemme ovat tottuneita lapsiin. Ne suorastaan rakastavat paijailua ja makupaloja. Eläinten aiheuttama ilo lapsille ja lasten eläimille on mahtavaa katsottavaa. On käynyt useasti niinkin, että arempi lapsi on saanut ihan uudenlaisen lähestymistavan eläimiin ja vapautunut jännitteistään. Lapselle voi käynnin aikana myös syntyä ainutlaatuinen kontakti jonkun eläimen kanssa, joka johtaa pitkäaikaiseen ystävyyssuhteeseen. Monilla meidän pelaajista on omat suosikkieläimensä!

Minäpä täällä silittelen näitä pupuja, pelatkaa te vain sillä aikaa.

Päämääränä viihtyminen

Peliaika on tunnin mittainen, mutta aika ei ole oleellista lasten kanssa pelatessa. Tärkeää on, että lapsi saa kokea pelin juuri niin kuin itse haluaa. Hyvä olisi, jos kaikenlaiset odotukset puolin ja toisin pystyisi laittamaan romukoppaan ja antaisi tilanteen vain viedä! Eläinten läsnäolo pelissä rentouttaa ja saa aikaan positiivisia tuntemuksia. Pienetkin onnistumiset, oivaltamiset tai vaikka vain lukon aukaisu voi olla lapselle ihan huippujuttu! Tärkeintä on siis vain viihtyä pelissä oman porukan kanssa omannäköisesti!

Lasten suusta

Olivatpa odotukset tai itse peli millainen vaan niin se totuus tulee kuitenkin lopuksi lasten suusta. Onneksi heiltä saa rehellisen mielipiteen siitä, oliko pakohuone eläinten kanssa mahtava kokemus. Kaikki pakohuonepelin pelanneet lapset ovat poikkeuksetta tykänneet tästä elämyksestä. Parasta oli oman poikani kommentti juuri nukkumaan mentäessä: ” Oli ihan parasta, että lähdettiin. Se oli paljon mukavampaa kuin pleikalla pelaaminen!”

Nuoria poikia Farm Escapessa hevosaitauksen edessä kumartuneena kiittämään.
Respect!
Kati Kurth, digiassari

Blogin artikkelin kirjoittaja on Kati Kurth.

Toimin harjoittelijana Farm Escapessa digitaalisen markkinoinnin parissa (koulutusohjelma Digiassari, Lapin AMK). Yrittäjien asiat ovat sydäntäni lähellä. Olen työskennellyt pitkän urani hyvinvointiteknologian parissa ja nyt haaveilen omasta yrittäjän polusta. 

Vapaat peliajat ovat nähtävissä ajanvarauskalenterissa, josta voit varata peliajan.
Yhteistä aikaa ja tekemistä maalaismiljöössä – mikä voisi olla ihanampi lahjaidea? 🙂

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *