Murhamysteerit

Valittavanasi on kaksi murhamysteeriä, joista toinen sopii pienemmälle porukalle ja toinen suuremmalle. 

Murhamysteerin voitte pelata itsenäisesti omien aikataulujenne mukaan valitsemassanne paikassa. Yksi teistä on pelinvetäjä, joka huolehtii pelin aikataulusta, mutta voi itse osallistua peliin. Murhamysteerin voi pelata pöydän ääressä samassa tilassa (esimerkiksi ravintolassa tai kotona) tai etänä videoyhteydellä jokainen omassa kodissaan.

Peli pelataan näyttelemällä omaa pelihahmoa ja murhaajaa selvitetään keskustelemalla ja kysymyksillä. Peleissä on kolme kierrosta, joten voitte halutessanne järjestää kolmen ruokalajin illallisen samalla.

Jokainen voi valita pelihahmoista mieleisensä tai voitte arpoa ne. Kun pelihahmot on valittu, jokainen saa oman pelihahmonsa tiedoston luettavaksi. Suosittelemme pukeutumaan pelihahmoksi, jotta tunnelmaan ja hahmoon on helpompi eläytyä.

Julkistus – Murhamysteeri (6-10 hlö)

On vuosi 2025 ja saat kutsun kokoukseen, jossa yritysjohtaja Vilma Virtanen aikoo julkistaa jotain suurta. Kokouksen luonne muuttuu, kun tapahtuu murha. Kuka sen teki? 

Vain aikuisille.
Hinta: 60-100€ (eli 10€/hlö).
Pelin kesto: noin 2-3 h.  Voitte sopia kierroksen pituuden oman aikataulunne mukaan.

Osta verkkokaupasta, saat tiedostot 8 hlö peliin heti oston jälkeen. Jos teitä on enemmän tai vähemmän kuin 8 hlö, ole yhteydessä ennen ostamista niin saat pelistä henkilömääräänne sopivan version sähköpostilla. Peliin on olemassa myös lisähahmoja. Kirjoitustyön alla on jopa 20 hlö peli.

Murha erämaahotellissa – Murhamysteeri (4-5 hlö)

Vain aikuisille. Pelin kesto on 1,5-2,5h. Hinta: 20e/hlö. Voitte sopia kierroksen pituuden oman aikataulunne mukaan.

Ennen pelin alkua arvotaan, kuka teistä on murhaaja. Syyttömät yrittävät selvittää, kuka on murhaaja ja murhaaja ei halua paljastua. Pelin voittavat ne, jotka saavat murhaajan selville. Jos kukaan ei saa selville murhaajaa, murhaaja voitti pelin.

Jos teitä on enemmän kuin 5 hlö, olkaa yhteydessä, meillä saattaa olla lisähahmoja valmiiksi kirjoitettuna.

Eränkävijä, Hillasuo, Varakas, Lööppi ja Mixu.