Murhamysteerit

Valittavanasi on kaksi murhamysteeriä, joista toinen sopii pienemmälle porukalle ja toinen suuremmalle. 

Murhamysteerin voitte pelata itsenäisesti omien aikataulujenne mukaan valitsemassanne paikassa. Yksi teistä on pelinvetäjä, joka huolehtii pelin aikataulusta, mutta voi itse osallistua peliin. Murhamysteerin voi pelata pöydän ääressä samassa tilassa (esimerkiksi ravintolassa tai kotona) tai etänä videoyhteydellä jokainen omassa kodissaan.

Molemmat pelit pelataan näyttelemällä omaa pelihahmoa ja murhaajaa selvitetään keskustelemalla ja kysymyksillä. Peleissä on kolme kierrosta, joten voitte halutessanne järjestää kolmen ruokalajin illallisen samalla.

Jokainen voi valita pelihahmoista mieleisensä tai voitte arpoa ne. Kun pelihahmot on valittu, jokainen saa oman pelihahmonsa tiedoston luettavaksi. Suosittelemme pukeutumaan pelihahmoksi, jotta tunnelmaan ja hahmoon on helpompi eläytyä.

Julkistus – Murhamysteeri (6-12 hlö)

On vuosi 2025 ja saat kutsun kokoukseen, jossa yritysjohtaja Vilma Virtanen aikoo julkistaa jotain suurta. Kokouksen luonne muuttuu, kun tapahtuu murha. Kuka sen teki? 

Vain aikuisille.
Hinta: 60-120€ (eli 10€/hlö).
Pelin kesto: noin 2-3 h.  Voitte sopia kierroksen pituuden oman aikataulunne mukaan.

8 henkilön pelin voit ostaa verkkokaupasta, jolloin saat tiedostot 8 hlö peliin heti oston jälkeen. Jos teitä on enemmän tai vähemmän kuin 8 hlö, ole yhteydessä, sillä peliin on olemassa myös lisähahmoja sekä eri versio pienemmälle porukalle.

Murha erämaahotellissa – Murhamysteeri (4-5 hlö)

Osallistutte tosi-tv -ohjelmaan erämaahotellissa Lapissa, kun vuosisadan myrsky katkoo yhteydet ulkomaailmaan ja tapahtuu murha. Kuka sen teki?

Vain aikuisille. Pelin kesto on noin 1,5-2h. Hinta: 20€/hlö. Voitte sopia kierroksen pituuden oman aikataulunne mukaan.

Ennen pelin alkua arvotaan, kuka teistä on murhaaja. Syyttömät yrittävät selvittää, kuka on murhaaja ja murhaaja ei halua paljastua. Pelin voittavat ne, jotka saavat murhaajan selville. Jos kukaan ei saa selville murhaajaa, murhaaja voitti pelin.

Viiden henkilön pelin voi ostaa heti verkkokaupasta, josta saat tiedostot käyttöösi heti maksun jälkeen. Neljän hengen versiota voi kysyä sähköpostitse liisa.koivisto@farmescape.fi.

Jos teitä on enemmän kuin 5 hlö, olkaa yhteydessä, meillä saattaa olla lisähahmoja tulossa.

Eränkävijä, Hillasuo, Varakas, Lööppi ja Mixu.