Meille töihin?

Etsimme eläinrakasta, reipasta, sosiaalista ja iloista työntekijää tarvittaessa töihin kutsuttavaksi pelinvetäjäksi pakopelifarmillemme Farm Escape Tornioon. 

Olemme järjestäneet pakopelejä oikeiden eläinten kanssa Torniossa pienellä farmilla jo vuodesta 2017 asti. Eläinpakopelit pelataan tallissa, ja pelin edetessä pelaajat saavat lukkoja auki ja pieniä eläimiä kuten pupuja, kanoja ja ankkoja vapautettua mukaan peliin.

Pelinvetäjän tehtäviin kuuluu mm. tallin siivous ja eläinten hoito ennen ja jälkeen pakopelin, pelaajien vastaanottaminen ja ohjeistaminen, vihjeiden antaminen ja pelin kulun valvominen.

Eläinrakkaan unelmatyö!

Etsimme ensisijaisesti henkilöä, joka on asettunut alueelle onnellisesti asumaan ja voisi viihtyä pelinvetäjänämme pidempään kuin yhden kauden. Emme voi tarjota säännöllistä työtä, mutta tämä työ joustaa sinun menojesi mukaan. Kerro työhakemuksessa, minä viikonpäivinä ja kellonaikoina sinulla on yleensä mahdollista ottaa töitä vastaan. 

Jos voit ottaa töitä vastaan käytännössä milloin vain, se on varsin loistavaa, sillä pakopelejä varaavat vieraamme päättävät milloin töitä on tarjolla ja milloin ei. 

Jos olet yrittäjä, voit laskuttaa työtuntiesi mukaan.

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, milloin saamme jälleen ulkomaalaisia turisteja vieraaksemme, mutta haluamme silti ajatella pitkällä tähtäimellä ja siksi sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Tärkeää on, että pääset kulkemaan farmille, eli käytännössä sinulla on oltava käytössä auto ja ajokortti. Sovitussa aikataulussa pysyminen on tärkeää, joten työmatkoihin on varattava aikaa erityisesti maaseudulla, jossa teiden kunnossapito ei ole huippuluokkaa ja katuvaloja ei ole.

Olet yrityksen kasvoina asiakkaille heidän farmivierailunsa ajan, joten ihmisten kohtaamistaidot ovat työsi ytimessä. Saat vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja teet kaikkesi, jotta heidän käyntinsä olisi unohtumaton elämys.

Työkaverit ovat kaikenkarvaisia ja -sulkaisia.

Pidät eläimistä, kohtelet eläimiä hyvin ja huolehdit niiden tarpeista. Huomioit siisteyden jatkuvasti ja huolehdit hyvästä järjestyksestä. Tallin siivoaminen ennen pakopeliä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, jotta siivouksesta selviää nopeasti. Siivouksessa tulee monesti hiki ja siivouksen aikana täytyy kumartua, nostella, kurkotella ja joskus jopa kontata, joten sinun on oltava vetreä ja ripeä liikkeissäsi.

Olet tarkka ja järjestelmällinen laittaessasi pakopeliä valmiiksi, sillä jos jokin lukko jää auki tai on väärässä paikassa, koko pakopeli menee sekaisin.

Olet sosiaalinen, iloinen ja sinulla on kuuluva ääni. Osaat ottaa isonkin vierasryhmän haltuun ja äänesi on kuuluva, jotta saat ohjeistettua niin, että sinut kuullaan ulkonakin. Et pelkää erilaisia eläimiä etkä loputonta siivoamista.

Sinulla on valmiudet sosiaalisen median päivitysten tekemiseen, blogin kirjoittamiseen ja videoiden tekemiseen. Pidät esiintymisestä. 

Luotat itseesi ja ongelmanratkaisutaitoihisi myös yllättävissä tilanteissa, joita voi eläinten kanssa tapahtua. Esimerkiksi jokin eläin saattaa karata yllättäen siivouksen yhteydessä ennen pakopeliä, ja sekoittaa aikataulusi. Pahimmassa tapauksessa joudut valmistelemaan pelin kiireellä, vaikka pelin valmistelu vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta. Pystytkö tarkkuuteen paineen alla? Pääsetkö kiireen tunteesta irti ennen vieraiden tuloa, jotta voit ottaa heidät vastaan iloisesti ja kohdata heidät kiireettömästi? 

Tarjoamme hania maalaishetkiä sinulle ja pakopelaajillemme

Haluat kehittää itseäsi ja osaat ottaa palautetta vastaan omasta toiminnastasi. Uskallat kysyä myös vierailtamme palautetta, ja osaat ottaa sen vastaan. Olet sopeutumiskykyinen, joustava ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.

Bonusta on, jos sinulla on hygieniapassi, mutta jollei sitä ole, voit suorittaa sen. Plussaa on myös ruoan valmistukseen ja kauniiseen esillelaittoon liittyvä osaaminen sekä käydyt ensiapukurssit, joten ilmoitathan näiden tilanteen hakemuksessasi. Kiinnostus kestävään kehitykseen ja ekologiseen matkailuun on myös eduksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen liisa.koivisto@farmescape.fi