Meille töihin?

(12.11.2020 Tällä hetkellä pelejä vetää Liisa, Satu ja Hannele, emmekä etsi lisäapua, mutta aina voi laittaa hakemuksen tulevaisuutta varten.)

Etsimme eläinrakasta, reipasta, sosiaalista ja iloista työntekijää tarvittaessa töihin kutsuttavaksi pelinvetäjäksi pakopelifarmillemme. Jos osa-aikainen työ Tornion maaseudulla kiinnostaa, lue eteenpäin!

Työkavereidesi mielestä elämässä tärkeintä on ruoka ja hyvä seura. Kun sen muistaa, heidän kanssaan ystävystyy helposti. Joskus heidän ajatuksenkulkuaan on vaikea ymmärtää, mutta silloinkin erimielisyyksistä selviää ruokalahjuksilla.

Pidätkö siivoamisesta, ihmisistä, eläimistä ja esiintymisestä? Haluatko pientä lisätuloa ja hyvän mielen työpaikan eläinten ja pakopelien parissa?

Emme voi tarjota säännöllistä työtä, mutta tämä työ joustaa sinun menojesi mukaan, sillä kun tarjoamme työkeikkaa, voit joko ottaa sen vastaan tai olla ottamatta.

Työaika sijoittuu mille tahansa viikonpäivälle pääasiassa klo 9-21 välille. Kerro työhakemuksessa, minä päivinä ja kellonaikoina sinulla on yleensä mahdollista ottaa töitä vastaan. 

Pakopelinvetäjänä työtehtäviisi kuuluu mm.

  • tallin siivous ennen ja jälkeen pakopelin
  • pakopelin laittaminen valmiiksi ja eläinten lukitseminen karsinoihin
  • vieraiden vastaanottaminen ja ohjeistaminen pakopeliin
  • pakopelin seuraaminen kameroista ja vihjeiden antaminen pelaajille
  • pelikokemuksen käyminen läpi yhdessä vieraiden kanssa
  • ryhmäkuvan ottaminen pelaajista
  • eläinten silittely ja sylittely pelin jälkeen vieraiden kanssa
  • tarjoilun järjestämistä tallituvassa tai kodassa
  • markkinointia (blogikirjoitukset, somepäivitykset ja videot YouTubeen)

Työ voisi soveltua esimerkiksi opiskelijalle, joka voisi ottaa ilta- ja viikonlopputöitä, tai vaikka eläkeläiselle, joka haluaisi vaikka arkisin päiväsaikaan työkeikkoja. Jos voit ottaa töitä vastaan käytännössä milloin vain, se on varsin loistavaa, sillä pakopelejä varaavat vieraamme päättävät milloin töitä on tarjolla ja milloin ei. 

Tällä hetkellä ei ole tiedossa, milloin saamme jälleen ulkomaalaisia turisteja vieraaksemme, mutta haluamme silti ajatella pitkällä tähtäimellä ja siksi sujuva englannin kielen taito on välttämätön.

Pakopelifarmi sijaitsee 35 km Torniosta pohjoiseen, keskellä ei-mitään, Mustajärven kylällä. Tänne ei pääse muuta kuin omalla autolla.

Tärkeää on, että pääset kulkemaan farmille, eli käytännössä sinulla on oltava käytössä auto ja ajokortti. Sovitussa aikataulussa pysyminen on tärkeää, joten työmatkoihin on varattava aikaa erityisesti maaseudulla, jossa teiden kunnossapito ei ole huippuluokkaa ja katuvaloja ei ole.

Olet yrityksen kasvoina asiakkaille heidän farmivierailunsa ajan, joten ihmisten kohtaamistaidot ovat työsi ytimessä. Saat vieraat tuntemaan olonsa tervetulleiksi ja teet kaikkesi, jotta heidän käyntinsä olisi unohtumaton elämys.

Pidät eläimistä, kohtelet eläimiä hyvin ja huolehdit niiden tarpeista. Huomioit siisteyden jatkuvasti ja huolehdit hyvästä järjestyksestä. Tallin siivoaminen ennen pakopeliä vaatii hyvää fyysistä kuntoa, jotta siivouksesta selviää nopeasti. Siivouksessa tulee monesti hiki ja siivouksen aikana täytyy kumartua, nostella, kurkotella ja joskus jopa kontata, joten sinun on oltava vetreä ja ripeä liikkeissäsi. 

Pakopelifarmin isommat ihmiseläimet Liisa ja Hannu ja pienemmät Iiris, Toivo ja Arvo.

Olet tarkka ja järjestelmällinen laittaessasi pakopeliä valmiiksi, sillä jos jokin lukko jää auki tai on väärässä paikassa, koko pakopeli menee sekaisin.

Olet sosiaalinen, iloinen ja sinulla on kuuluva ääni. Osaat ottaa isonkin vierasryhmän haltuun ja äänesi on kuuluva, jotta saat ohjeistettua niin, että sinut kuullaan ulkonakin. Et pelkää erilaisia eläimiä etkä niiden kakkojen loputonta siivoamista.

Sinulla on valmiudet sosiaalisen median päivitysten tekemiseen, blogin kirjoittamiseen ja videoiden tekemiseen. Pidät esiintymisestä ja markkinoit Farm Escapea mielelläsi myös omilla kasvoillasi yrityksen markkinointikanavissa.

Luotat itseesi ja ongelmanratkaisutaitoihisi myös yllättävissä tilanteissa, joita voi eläinten kanssa tapahtua. Esimerkiksi jokin eläin saattaa karata yllättäen siivouksen yhteydessä ennen pakopeliä, ja sekoittaa aikataulusi. Pahimmassa tapauksessa joudut valmistelemaan pelin kiireellä, vaikka pelin valmistelu vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta. Pystytkö tarkkuuteen paineen alla? Pääsetkö kiireen tunteesta irti ennen vieraiden tuloa, jotta voit ottaa heidät vastaan iloisesti ja kohdata heidät kiireettömästi? 

Haluat kehittää itseäsi ja osaat ottaa palautetta vastaan omasta toiminnastasi. Uskallat kysyä myös vierailtamme palautetta, ja osaat ottaa sen vastaan. Olet sopeutumiskykyinen, joustava ja kykenet työskentelemään itsenäisesti.

Järjestämme kodassa kotaruokailua, joten tulen sytyttämistaidot ovat tässä työssä tarpeen.

Bonusta on, jos sinulla on hygieniapassi, mutta jollei sitä ole, voit suorittaa sen. Plussaa on myös ruoan valmistukseen ja kauniiseen esillelaittoon liittyvä osaaminen sekä käydyt ensiapukurssit, joten ilmoitathan näiden tilanteen hakemuksessasi. Kiinnostus kestävään kehitykseen ja ekologiseen matkailuun on myös eduksi.

Jos tämä työ kolahti, laita vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen liisa.koivisto@farmescape.fi.

Olemme kiitollisia, jos jaat tätä kirjoitusta, jotta löydämme työntekijän mahdollisimman pian! Voit jakaa julkaisua helposti alla olevista painikkeista.

(12.11.2020: Tällä hetkellä pelejä vetää Liisa, Satu ja Hannele, emmekä etsi lisäapua, mutta aina voi laittaa hakemuksen tulevaisuutta varten.)

Kuvat: Jarkko Jaakola, www.piktura.fi (kuvat rajattu blogiin itse)

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *