Millainen on eläinpakopeli?

Maalaiselämää-podcastin kolmannessa jaksossa pääset kokemaan, millainen on eläinpakopeli. Lisäksi saat Farm Escapen perustajalta Liisalta ja Nugetti-kanalta parhaat vinkit pakohuoneeseen eläinten kanssa.

Kuuntele podcast-jakso selaimessa painamalla nuolta tai lue kirjoitettu tiivistelmä!

Edellisessä jaksossa puhuttiin eläinten kanssa elämisestä maalla. Tässä jaksossa Liisa kertoo eläinpakopeleistä, joita hänen farmillaan on järjestetty vuodesta 2017 alkaen. Valmiita pakopelejä on kertynyt jo paljon, ja Liisa lisensoi niitä myös muille tiloille sekä tekee myös kohteisiin räätälöityjä uniikkeja pakopelejä.

Farm Escapen eläinpakopelit pelataan eläinten ehdoilla, kiireettömästi ja eläimiä kunnioittaen. Juosta ei saa, vaikka aika meinaisi loppua. Pakopelissä on aikaa 60 minuuttia, mutta eläinpakopelissä kallisarvoista aikaa saattaa tuhlaantua eläinten touhujen ihasteluun. Eläimet ovat eläinpakopelin ”suola”, mutta joskus  myös haaste. 

Jos heinäkasassa on kaneja, miten tutkit heinäkasan? Karkaako ajatuksesi tehtävästä, jos pöydälle hyppää yhtäkkiä kana tutkimaan, mitä sinä teet? Unohdatko koodin, jos kyyhkynen lentää pääsi vierestä juuri kun olet laittamassa koodia?

Jääkö sinulta jotain tilassa huomaamatta, jos huomiosi keskittyy eläimiin? Entä jos joku eläin on parkkeerannut vihjeen päälle tai eteen ja jäänyt siihen päiväunille? Ei ole helppoa ei! Joskus pelaajat epäilevät, että eläimet ovat koulutettuja hämäämään pelaajia! 

Pakopeli etenee pulmia ratkomalla ja jokainen tehtävä täytyy ratkaista onnistuneesti, muuten pelissä ei pääse eteenpäin. Kun saa pakohuoneessa pulman saa ratkaistua ja lukon auki, tulee onnistumisen tunne. Eläinpakopelissä lisää iloa tuovat lukkojen takaa vapautetut eläimet, jotka riemuitsevat vapaudestaan!

Kuuntele jakso, niin kuulet Liisa Koiviston ja Nugetti-kanan vinkit eläinpakopeliin! Nugetti on muuten harvinainen kääpiöaraucana, joka munii pieniä vihreitä munia.

Pelaajien kokemuksia eläinpakopelistä

”Käytiin perheporukalla ja oli tosi mukavaa! Mukavan haastavia juttuja ja kaikkien osallistujien aivonystyröitä tarvittiin. Suosittelen!”

“Kokemus oli täysin uniikki. Samalla kun aivot yrittivät ratkaista pulmia, eläimet tallissa veivät osan huomion pelaamisesta. Ne suorastaan kutsuivat paijailemaan ja höpöttelemään niille.”

“Pakohuonepelin eläimet olivat erittäin kesyjä, uteliaita ja energisiä. Iloisesti ja rennosti puuhastelevat, hyvin hoidetun näköiset eläimet olivat todella ilo silmälle!”

”Huikea kokemus työporukan kanssa, tiimityö sai uutta ulottuvuutta!”

”Ihan hitti, isot suosittelut kaikille! Ihana, ystävällinen palvelu ja tosi hyvä pelin juoni.”

”Suosittelen ehdottomasti, muihin pakohuonepeleihin verrattuna saapi nauttia vielä hienosta maaseutumiljööstä ja rapsutella jos minkämoisia elukoita.”

”Kylläpä tunti vilahti vauhdilla ja arkiset asiat unohtuivat täysin! Suosittelen.”

”Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen. Sudokua joutaa täyttää myöhemminkin, ratkokaa mielummin Farm Escapen mysteeri ensin!” 

Toivottavasti tämä auttoi hahmottamaan, millainen on eläinpakopeli. Seuraavassa jaksossa jutellaan kanoista ja omavaraisuudesta, ja asiantuntijana meillä on Rokkikukko. 

Jos haluat lisätietoa pakopelien järjestämisestä omissa tiloissasi tai sinulla herää kysymyksiä mistä tahansa pakopeleihin tai maalaiselämään liittyvästä, voit laittaa Liisalle viestiä vaikka InstagramissaFacebookissa tai TikTokissa tai tällä lomakkeella:

    Podcastin aiemmat jaksot blogissa:

    1. Muutto maalle ja pakopelifarmin perustaminen
    2. Elämää eläinten kanssa maalla

    Jätä kommentti

    Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *